sâmbătă, iulie 19, 2008

Nichita: Iliescu are un loc asigurat la Iaşi pentru ParlamentNichita: Iliescu are un loc asigurat la Iaşi pentru Parlament (Imagine:Mediafax Foto)
Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, liderul organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Ion Iliescu are un loc asigurat la Iaşi pentru Parlament, dacă revine asupra deciziei de a nu mai candida la alegerile generale.

"La Iaşi are oricând un loc asigurat. Nu cred că există vreun colegiu din judeţul Iaşi unde să aibă probleme şi să nu câştige mandatul", a spus Nichita.

El a adăugat că Ion Iliescu a informat în urmă cu trei luni Biroul Permanent Naţional al PSD că nu mai vrea să candideze, Nichita considerând că, indiferent de opţiune, Iliescu rămâne un lider important în PSD. "Ion Iliescu a fost şi râmâne o locomotivă pentru PSD", a adăugat Nichita.

Ion Iliescu a anunţat în urmă cu câteva zile că nu va ma candida la alegerile parlamentare, motivând că, de unul singur, într-un colegiu, nu are nici o motivaţie să participe la cursa electorală şi precizând că aceasta nu înseamnă că părăseşte partidul sau activitatea politică.

Ulterior, mai multe filiale PSD din ţară i-au propus lui Iliescu să candideze pentru Parlament, în judeţele respective.

Niciun comentariu: