sâmbătă, ianuarie 31, 2009

Al doilea revelion


Revelionul turismului la mare
Autor: Ioana Popa
Data: 30 ian 2009

Primăria Municipiului Mangalia organizează mâine, împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral, a doua ediţie a Revelionului Turismului La Mare, la Centrul de Afaceri „Marea Neagră”. Înainte de distracţie, însă, la ora 10.00 se va da startul Forumului Naţional „Înscrieri timpurii“, în sala de conferinţe a Hotelului President din Mangalia. Forumul este asemănător programului Early booking, practicat de către agenţii de turism din străinătate şi se referă la achiziţionarea din timp a pachetelor turistice. Clientul care optează pentru rezervarea serviciilor anticipat beneficiează de reduceri importante de până la 30%. La forum şi-au anunţat participarea agenţii de turism din toată ţara şi, ca invitat special, Ministrul Turismului, Elena Udrea.

http://assets.adevarul.ro/assets/articles/2009/01/234622/elena_udrea_ds_7393_(12).jpg

Revelionul Turismului la Mare se adresează potrivit preşedintelui Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral, Corina Martin, „tuturor persoanelor implicate în turism şi în domeniile conexe care, datorită specificului activităţii, nu au putut sărbători în mod convenţional“. Pe lista celor prezenţi se vor mai afla Asociaţiile din turismul românesc, hotelieri de pe litoral şi din ţară, agenţiile de turism membre ANAT, membri ai Asociaţiei Litoral şi autorităţi locale.

Trecerea în anul turistic, plină de surprize

La ora 23.59 se va marca minutul 0 al noului an turistic cu un imens foc de artificii. Mihai Trăistariu şi alte nume renumite din show-business-ul românesc şi din străinătate, precum Bruno Ferrara, îi vor delecta pe participanţi. Participanţii vor mai avea o tombolă, cafe-concert, muzică de petrecere, dansuri populare şi alte surprize.. „Considerăm că este momentul să sărbătorim succesele anului care a trecut şi să avem răgazul necesar pentru dorinţe şi speranţe în anul 2009, un an plin de provocări şi, bineînţeles, pentru a ne reîntâlni cu colegii şi partenerii de business“, a mai spus Corina Martin.
Turismului la Mare se doreşte a fi un instrument de marketing şi promovare a Litoralului Românesc. „Aşteptăm turişti mai sofisticaţi, de aceea ne preocupă ridicarea standardelor hotelurilor şi al serviciilor. Dorim să oferim celor care aleg Mangalia şi sudul litoralului ca destinaţie de vacanţă spaţii pentru clubberi, oaze pentru familişti, zone de distracţie fără limite pentru cei neobosiţi, locuri de răsfăţ fără margini pentru copii, zone de tratament şi alte surprize pentru a satisface toate gusturile”, a declarat Primarul Mihai Claudiu Tusac.

Preţuri pe măsură

Preţurile includ masa festivă şi programul artistic şi se ridică la suma de de 205 lei /persoană. La înscrierea unui grup de 10 persoane, a 11-a persoană va primi gratuitate. Pentru revelionul VIP preţul este de 250 de lei/persoană, ceea ce înseamnă: masă rezervată aproape de locul de desfăşurare a programului artistic şi un DVD cu momente surprinse în timpul evenimentului - gratuit.
(sursa: http://www.adevarul.ro)

Niciun comentariu: