sâmbătă, ianuarie 31, 2009

Bravo doamnă Udrea!


Scriam în urmă cu două zile despre propunerea doamnei Udrea de a face mai multe centre Casino pe litoral şi un domn specialist în astfel de jocuri de noroc (presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania) spunea că nu are cum să aducă turiştii acolo cu avionul. Aş fi vrut să-i reamintesc acelui domn că există un aeroport Kogălniceanu disponibil împătimiţilor la numai 20 km de litoral... Iată că şi doamna Udrea "loveşte" cu aceiaşi monedă ca şi mine.

Udrea: Din luna mai vor fi două curse TAROM spre litoral

Udrea: Din luna mai vor fi două curse TAROM spre litoral (Imagine: Mediafax Foto)

Ministrul Turismului, Elena Udrea, susţine că din luna mai vor exista două curse TAROM care vor lega Bucureştiul şi Clujul de litoralul românesc.

Udrea a declarat, vineri, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o la Mamaia cu investitorii de pe litoral, că a purtat discuţii cu noua conducere a TAROM şi a primit asigurări că din luna mai vor exista curse din Bucureşti şi Cluj către Aeroportul Mihail Kogălniceanu don Constanţa.

Ministrul Turismului a precizat că va încerca să convingă TAROM să introducă şi o cursă care să lege nordul Moldovei de litoralul românesc.

Elena Udrea a răspuns astfel unor întrebări venite din partea unor investitori din turism care s-au plâns că turiştii ajung greu la malul mării în timpul sezonului estival, având în vedere că drumul pe calea ferată durează aproximativ cinci ore numai de la Bucureşti la Constanţa, iar la ieşirea de pe autostrada Bucureşti - Cernavodă se circulă bară la bară zeci de kilometri.

(sursa: http://www.mediafax.ro)

Niciun comentariu: