vineri, ianuarie 23, 2009

A domani


Săptămâna trecută au spus "săptămâna viitoare". Sunt consecvenţi, săptămâna asta rămâne "săptămâna viitoare", cum va fi săptămâna viitoare... Cam cât timp poate trăi o ţară fără buget? Încep să cred că nu vom avea un buget anti-criză, ci un buget crizat.

Guvernul va adopta săptămâna viitoare proiectul de buget şi a luat câteva decizii legate de mobilitatea înalţilor funcţionari publici

Guvernul a stabilit ca joi, 29 ianuarie a.c., să adopte forma finală a proiectului de lege privind bugetul de stat, a proiectului de lege privind bugetul asigurările sociale de stat şi a pachetului de politici şi măsuri anticriză.

Guvernul a stabilit ca ambele proiecte de buget pe anul 2009 precum şi pachetul de măsuri şi politici anticriză, inclusiv propunerea de reducere a numărului personalului bugetar de la nivelul aparatului central al ministerelor, să fie, în prealabil, discutate cu patronatele şi partenerii sociali.

Guvernul a decis, în şedinţa de astăzi, în baza principiului mobilităţii înalţilor funcţionari publici, numirea în funcţia publică de inspector guvernamental a următoarelor persoane:

· Domnul Simion Lucian Eduard

· Domnul Sorescu Gheorghe,

· Domnul Mircea Dragoş Valentin

De asemenea, Guvernul a decis numirea cu caracter temporar, în funcţia publică de prefect, până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului, a următoarelor persoane:

· Domnul Gudu Vasile va exercita cu caracter temporar funcţia publică de prefect al judeţului Tulcea.

· Doamna Dan Raluca Tatiana va exercita cu caracter temporar funcţia publică de prefect al judeţului Vrancea.

· Domnul Lupu Viorel va exercita cu caracter temporar funcţia publică de prefect al judeţului Iaşi.
Conform unei alte hotărâri de Guvern, Executivul a decis numirea în funcţia publică de prefect al judeţului Botoşani a domnului Roman Cristian-Constantin.
Potrivit unui alt act normativ, încetează exercitarea temporară a funcţiei publice de prefect al judeţului Iaşi de către domnul Marius Bodea.

Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa

Data: 22.01.2009


Niciun comentariu: