joi, iulie 03, 2008

Ce şi cine este PRM-ul fără Vadim Tudor?


http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/4727/2407150/1/daniela-vadim.jpg
Daniela Buruiană: Vadim cu ramoliţii şi şobolanii lui distrug PRM-ul
Deputatul independent Daniela Buruiană Aprodu, fost secretar executiv al PRM, prevede sfârşitul acestui partid politic, după alegerile generale din acest an. Ea afirmă că PRM nu mai are nicio şansă de redresare, atâta timp cât este condus de "şobolani", "bâtrâni ce trebuie duşi la azil" şi "alcoolici".
"După alegerile parlamentare PRM va muri. Nu are cum să depăşească 5%, cum nu a reuşit nici până acum la europarlamentare şi la locale. E trist dar ăsta este sfârşitul PRM", afirmă Daniela Buruiană Aprodu.
Deputatul independent afirmă că, vinovaţi pentru distrugerea partidului sunt liderii Corneliu Vadim Tudor, Lucian Bolcaş şi Gheorghe Funar.
"Cât Vadim Tudor este în fruntea acestei formaţiuni nu se poate face nimic. Vadim cu ramoliţii şi sobolanii lui distrug PRM-ul. Să plece Vadim! Iar Bolcaş să meargă să fie preşedinte la azilul de bătrâni sau la dezalcolizare, dar nu în fruntea unui partid românesc energic. Bolcaş să nu viseze la şefia PRM că nu are carismă. El e un bătrân ce a fost la dezalcolizare şi resimte asta. Iar celălalt, Gheorghe Funar, e fratele geamăn a lui Vadim, adică un ciudat şi un apucat", a declarat, pentru Amos News, Daniela Buruiană Aprodu.
Întrebată dacă intenţionează să se mai întoarcă vreodată la PRM, Buruiană a menţionat că "nu se întoarce în mormânt". "Nu vreau să îi mai văd! Nu am la ce să mă mai întorc, la toamnă partidul dispare. În mormânt, la un mort, nu mă mai întorc. Mă gândesc să candidez ca independent", susţine deputatul.
Daniela Buruiană Aprodu a fost mulţi ani considerată "mâna dreaptă a lui Vadim", fiind răsfăţată de liderii formaţiunii cu tot felul de posturi în structurile PRM. Cu toate acestea, după eşecul de la europarlamentare, Buruiană a căzut în dizgraţie, mai ales că a criticat aspru conducerea partidului. Buruiană a fost catalogată, atunci, drept o femeie ofilită, care îmbătrâneşte urât. Zilele trecute, vicepreşedintele PRM, Lucian Bolcaş, a menţionat că, în această formaţiune nu poate exista viaţă fără Vadim Tudor.

Lucian Bolcaş: Buruiană aberează
Vicepreşedintele PRM, Lucian Bolcaş, susţine că previziunile fostei sale colege din partid, Daniela Buruiană-Aprodu, cu privire la viitorul PRM pe scena politică, sunt "nişte simple aberaţii".
Bolcaş a menţionat că nu doreşte să comenteze pe marginea afirmaţiilor lui Buruiană, care a făcut responsabilă întreaga conducere a PRM, de eşecul pe care îl va înregistra partidul, la alegerile parlamentare.
"Condiţia mea socială nu îmi permite să comentez declaraţiile acestei doamne", a afirmat Lucian Bolcaş.
The image “http://www.adevarul.ro/usr/imagini/2277-127436-_lucianbolcas_muntean8629.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: