joi, iulie 17, 2008

Stoica spune că el şi Udrea îşi asumă răspunderea pentru Organizaţia PD-L Constanţa


Elena Udrea şi Valeriu Stoica vor fi răspunzători pentru rezultatele pe care filiala din Constanţa a PD-L le va obţine la alegerile patrlamentare din acest an.

Cei doi politicieni au fost desemanţi de Biroul Permanent al acestui partid să gestioneze restructurarea filialei din Constanţa a PD-L, după ce conducerea de aici a fost dizolvată, în urma scorurilor slabe înregistarte la alegerile locale.


Cu toate acestea, Valeriu Stoica a afirmat că timpul de restructurare a filialei din Constanţa este foarte mic, dar a adăugat că atât el, cât şi Elena Udrea vor încerca să asigure acestei organizaţii o conducere capabilă să obţină rezultate bune. În cazul obţinerii unui scor slab, Stoica a afirmat că răspunderea o va purta atât el, cât şi secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea.

"Este prima probă într-o perioadă de timp foarte scurtă. În câteva luni trebuie să reconstruim echipa de la Constanţa. Răspunderile pentru rezultatele de aici le vor avea filiala, dar şi Udrea şi Stoica", a explicat vicepreşedintele PD-L.

De menţionat este faptul că, zilele trecute, foştii lideri ai PD-L Constanţa au contestat modul în care Elena Udrea încearcă să reorganizeze această filială. Ei au afirmat că Elena Udrea a numit în funcţii de conducere persoane care nu ar avea niciun merit în PD-L Constanţa. (Cosmin Buhuş - AMOS News)

Niciun comentariu: