joi, iulie 17, 2008

Valeriu Stoica nu mai vrea să fie nici ministru la Justiţie şi nici parlamentar


Vicepreşedintele PD-L Valeriu Stoica a anunţat că nu va candida pentru un post în Parlamentul României şi nici nu intenţionează să devină ministru al Justiţiei, în cazul în care formaţiunea din care face parte va câştiga alegerile.

"Nu voi candida pentru Parlament şi nu voi intra în competiţie pentru Ministerul Justiţiei. Priorităţile mele sunt altele", a afirmat astăzi Valeriu Stoica.

Vicepreşedintele PD-L a anunţat că va contribui la consolidarea Partidului Democrat Liberal pentru a deveni un partid puternic de dreapta.

Tot Stoica a menţionat că se va implica în elaborarea unui proiect de reformă constituţională, fără să precizeze însă ce vizează proiectul respectiv.

"Voi contribui la consolidarea acestui partid. Eforturile mele vor fi dedicate PD-L, pentru a deveni un partid puternic. Revenirile pot fi un succes în literatură, în filme, dar revenirea în politică nu e întodeauna de succes", a menţionat fostul ministru al Justiţiei.

Afirmaţiile lui Stoica se datorează faptului că Partidul Democrat Liberal a decis deja numele persoanei care ar putea ocupa postul de ministru al Justiţiei, dacă PD-L va câştiga alegerile.

Surse din partid susţin că preşedintele Traian Băsescu şi-a manifestat dorinţa ca Monica Macovei să fie din nou propunerea PD-L pentru conducerea Ministerului Justiţiei. (Cosmin BUHUŞ - AMOS News)

Niciun comentariu: