duminică, iulie 20, 2008

Mâinile sus! Am o ştampilă şi nu mi-e frică să o folosesc.


The image “http://www.pnl.ro/skins/default/img/logo.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
Un partid liberal reformat, acum devenit un partid virtual liberal.
Nu a spus nimeni asemenea frază, nici măcar în comediile mute, dar cam asta am înţeles eu din următoarea ştire:

Alina Gorghiu, coordonator de zonă al organizaţiei PNL – Sector 5, a lansat, duminică, 20 iulie 2008, prima campanie informativă din România privind votul uninominal care are ca scop mobilizarea la vot a unui număr cât mai mare de cetăţeni la nivelul acestui sector.

Având ca mesaj ideea că acum chiar merită să votezi, evenimentul reprezintă o premieră pentru România, în condiţiile în care toate campaniile de promovare a votului uninominal realizate până în prezent au urmărit principiile noului sistem electoral şi nu elemente concrete de aplicare a acestuia.

Odată cu lansarea campaniei, Alina Gorghiu va distribui, împreună cu o echipă de voluntary, aproximativ 10.000 de ghiduri de informare privind votul uninominal, intitulate “Votul uninominal. Instrucţiuni de folosire”. De asemenea, vor fi împărţite şi ştampile simbolice, inscripţionate cu “probă de vot”, menite să amintească electoratului pasiv despre vremea în care încă avea încredere şi mai considera că merită să meargă la vot.

Simbolul campaniei este ştampila. Alina Gorghiu doreşte să impună ştampila drept un personaj prietenos şi simpatic, pe care oamenii să-şi dorească să-l revadă şi în forma sa originală la secţiile de votare.

“Cred că e bine ca alegătorii să nu mai aibă nicio fobie şi nicio aversiune faţă de acest obiect, şi bineînţeles, faţă de ceea ce reprezintă de fapt el. Mi-ar plăcea ca ştampila să devină un obiect de familie, cu ajutorul căruia alegătorii să exerseze, ca pe un joc, un gest pe care, poate nu l-au mai făcut de mandate bune: acela de a ştampila cu scopul de a vota”, spune Alina Gorghiu.

Motto-ul acestei campanii este: “Ştampila, cel mai bun prieten al cetăţeanului”.

Alina Gorghiu a făcut apel către colegii ei din PNL şi din alte partide să demareze campanii similare. (AMOS News)

Filiala Bucureşti, Sector 5
Preşedinte:Dan Meran
Adresa:Bd. Naţiunile Unite Nr. 5 bl. 110, parter

Sector 5, Bucureşti
Telefon:021-411.38.56
Fax:021-410.46.92
E-mail:sector5@pnl.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu mai e dan meran presedinte. Dar organizatia e misto, o stiu

Bibliotecaru spunea...

:)
Pentru asta am şi "citat", ca să subliniez că site-ul partidului nu a mai fost atins de foarte, foarte mult timp.