luni, decembrie 10, 2007

Teatrul Masca - "GEMENII"



(o comedie in cel mai pur stil italienesc)
In România au mai fost încercări de commedia dell arte, dar de această dată publicul nostru va avea şansa unei reprezentaţii originale din toate punctele de vedere.

Amintesc aici, pentru a vă trezi interesul, de jocul actorilor cu masca tradiţională - realizată de artisti plastici din Italia!, de scenariul de comedie plin de inventivitate, având o intrigă complexă şi o acţiune dinamică şi, nu în ultimul rând, de dialogul purtat în patru limbi: română, italiană, spaniolă şi franceză."
Regia: Michele Modesto Casarin
Regizorul Michele Modesto Casarin, premiat cu "Leul de Aur" la Bienala de la Veneţia, le oferă bucureştenilor o ocazie extraordinara de a vedea o comedie montată în cel mai pur stil italienesc.
Scenariu: o adaptare făcută după Carlo Goldoni de către regizorul spectacolului, Modesto Michele Casarin
Scenografie si costume: Licia Lucchese, Sanda Mitache
Masti: Stefano Perocco
Maestru lupte scenice: Ion Albu
Profesor canto: Claudia Bara
Traducerea: Adina Teodorescu
Distributia:
Gandolfa - Alina Craita
Angelica - Ana Daponte
Pancrazio - Cosmin Cretu
Zanetto - Sorin Dinculescu
Tonino - Sorin Dinculescu
Leonzio - Valentin Mihalache
Isabella - Ana Maria Paslaru
Brighella - Aurel Sorin Sandu
Arlecchino - Magda Frâncu
Bargello - Bogdan Angelescu
Mama - Bogdan Angelescu



Un comentariu:

Anonim spunea...

Salutare. As vrea sa stiu si eu de cine sint facute pozele acestea si daca le putem folosi intr-un articol al revistei "Teen Press". Facem un review despre piesa "Gemenii", dar nu avem fotografii. Vrem sa folosim aceste poze in revista, mentionind autorul, desigur. Revista este gratuita, realizata de liceeni, elevi ai mai multor licee din Capitala. Este non-profit si apare lunar. Ar fi frumos sa putem colabora. Pentru detalii www.teenpress.blogspot.com si hatea_alecsandru_gabriel@yahoo.com
Numai bine!