sâmbătă, ianuarie 26, 2008

DIP se întoarce


Încep să se arate beneficiile un proces dus până la capăt. După ce Justiţia a spus pentru domnul Dan Ioan Popescu că şi-a strâns averea pe căi legale, iată că domnul Popescu va candida pentru un loc în Consiliul de onoare al PC. Congresul în care PC îşi alege conducătorii va avea loc mâine. Deja se ştie cineva va ocupa nou-nouţul post de preşedinte fondator, post care implică automat conducerea Consiliului de onoare, anume domnului Dan Voiculescu. Mogulul de presă a reuşit astfel să găsească o schemă prin care să conducă partidul fără a fi el în poziţia de vârf. Astfel va avea aceiaşi influenţă în partid dar nu-l va mai înjura nimeni atunci când înjură Partidul Conservator, ca scutul acţionând viitorul nefericit ce va fi preşedinte. Conform noilor modificări ale statului partidului Consiliul de onoare va avea atribuţii de urmărire a păstrării liniei doctrinare şi ideologice actuale a partidului.
După cum se ştie, Dan Ioan Popescu a rămas fără şefia organizaţiei PC Bucureşti. Locul de preşedinte interimar la organizaţia Conservatoare de Bucureşti este ocupat de Iriniel Popescu. Să mai reamintim că PC a obţinut în Bucureşti 2,2%, un rezultat surprinzător având în vedere că trustul de presă ar fi trebuit să controleze mai ales zona urbană.
Şi în PC au avut schimbări “comerciale” de marketing politic în cazul preşedinţilor de filiale care nu au depăşit pragul minim de 5%.

Niciun comentariu: