miercuri, ianuarie 23, 2008

In hoc signo vinces


(Cu acest semn vei învinge)
Un politician trăgător de săgeţi. Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica şi-a precizat părerea asupra evoluţiei politice a PDL. Domnia sa are convingerea că noul partid democrat liberal, ca partid popular, va câştiga alegerile locale şi parlamentare din acest an. Săgeata domniei sale vizează o teamă cu privire la ce se va întâmpla după alegeri, dacă acest partid va demonstra că iniţiază un nou mod de a conduce România.
Valeriu Stoica a participat la dezbaterea „Valorile şi principiile dreptei”. Cu acest prilej a declarat că Partidul Democrat Liberal are drept ţintă, prin intermediul Programului politic intitulat „Un nou partid pentru o nouă Românie”, câştigarea alegerilor locale şi parlamentare care vor avea loc în acest an. Domnia sa consideră că una dintre provocările PDL este cea a eficienţei, mai ales că până acum politica a cam suferit la acest capitol.
PDL îşi asumă astfel un rol important îl istorie, desigur, în condiţiile câştigării alegerilor şi în cazul respectării programului de acasă şi nu a celui din târg.
„Ne-am asumat acest obiectiv prin programul politic. Direcţia noastră strategică este reconstrucţia instituţională a României, inclusiv prin revizuirea Constituţiei”, a mai spus Stoica.
Urez succes PD-L, să învingă pe măsura gândului bun!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Zau ca-mi vine sa rid. Ce curaj la acest individ peltic.Mai vrea o legislatura. Nu ne-a fost deajuns 4 ani de scandal.

Anonim spunea...

Daca face ce promite il iet pentru afacerea bancruta frauduloasa si ptr niste zvonuri privind infierile externe.

Anonim spunea...

iert si nu iet

Anonim spunea...

Aş vrea să fac o remarcă şi anume aceea că domnul Stoica a uitat de fărădelegile realizate în cârdăşie cu Adrian Năstase.
Remarc faptul că dl. Stoica este un strateg adevărat,dar...folosind sintagma: "Scopul scuză mijloacele"!
Cu regrete eterne nu pot fi de acord cu noile strategii ale d.lui Stoica! Sincer, m-am săturat de ele de vreo 10 ani încoace.

Anonim spunea...

Poate că va veni o zi în care toţi politicienii vor plăti pentru "învârtelile" pe care le-au făcut. Eu apreciez cam o medie de 500 de învârteli pe cap de politician. E drept, unii au fost cinstiţi şi alţii au abuzat... Eu nu văd cum ar putea face cineva mai mult de câteva milioane de euro, de la revoluţie, din muncă cinstită, din oportunităţi, fără a pleca măcar de la un capital mai mare.
Hoţul care nu este prin este negustor cinstit. Până nu se va dovedi că cineva a făcut ceva oneros, ilicit, eu nu-l pot considera vinovat, chiar dacă am auzit din surse sigure că...