marți, ianuarie 01, 2008

Primus Ianuarius


(întâi ianuarie)
Prima “minune” a anului 2008, Legea bugetului de stat pe 2008 a fost publicată în Monitorul Oficial în aceiaşi zi în care a fost promulgată de către preşedinte.
Tot ieri, într-un alt buletin al Monitorului Oficial, a fost publicată şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat. Se vede deci că nu prea contează că preşedintele a “întârziat” un pic semnarea Bugetului de Stat. Nu este aşa că trăim o minune a lumii politice româneşti. Tare aş vrea să o trăiesc şi pe a doua, adică că a dispărut războiul din sânul clasei politice româneşti.
Reamintesc că preşedintele Traian Băsescu a semnat ieri decretul de promulgare a Legii pentru aprobarea bugetului de stat pe anul 2008 şi vineri decretul de promulgare a Legii Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat, evitând semnarea simultană a celor două documente, deşi ambele legi fuseseră trimise simultan la promulgare.
Secretariatul General al Camerei Deputaţilor a primit, luni, de la Administraţia Prezidenţială, Legea bugetului de stat pe 2008, în aceeaşi zi, documentul fiind trimis spre publicare la Monitorul Oficial. O activitate incrediblă în ajun de anul nou.
Tot ieri, a fost trimisă spre publicare la Monitorul Oficial şi Legea bugetului asigurărilor de stat pe 2008.
Consider ca această acţiune este un etalon de operativitate şi, de ce nu, cadoul pe care mi-l oferă mie parlamentul, preşedintele şi instituţia Monitorului Oficial. Dragii mei oameni politici aflaţi astăzi în vârful căciulii care ne acoperă ţara, vă mulţumesc! Bine aţi intrat în anul 2008!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sorcova, vesela,
Să trăiţi, să-mbătrâniţi,
Peste vară, primăvară,
Ca un păr, ca un măr,
Ca un fir de trandafir"
Tare ca piatra,
Iute ca săgeata,
Tare ca fierul,
Iute ca oţelul.
La anul şi la mulţi ani!

Rodicutza spunea...

Am cautat un post unde s-ar potrivi sa spun la multi ani cu bine
Dea Domnul ca viata sa va suprinda placut in noul an...
n-as fi sigur ca asta e cel mai potrivit post dar profit de sorcova Karinei:
La multi ani !