miercuri, februarie 27, 2008

Bilanţ la Departamentul pentru Armamente


Activitatea Departamentului pentru armamente în anul 2007 a fost analizată marţi, 26 februarie, în cadrul unei şedinţe desfăşurate la sediul C.N. Romtehnica S.A.
La activitate au participat Corneliu Dobriţoiu, secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Politică de Apărare şi Planificare, Georgeta Elisabeta Ionescu, secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul şi Informare Publică, general-locotenent Mihail Orzeaţă, locţiitorul şefului Statului Major General, reprezentanţi ai structurilor centrale şi şefi ai categoriilor de forţe, personal din cadrul Departamentului pentru armamente şi din structurile subordonate acestuia.
Locţiitorul şefului Departamentului pentru armamente, general-maior Ion-Eftimie Sandu, a prezentat principalii indicatori de performanţă şi modul în care au fost îndeplinite atribuţiile Departamentului pentru armamente şi structurilor aflate în subordinea şi coordonarea acestuia.
Secretarul de stat Corneliu Dobriţoiu a evidenţiat eforturile depuse de personalul Departamentului pentru armamente pentru buna desfăşurare activităţii de înzestrare cu tehnică şi tehnologii militare. De asemenea, a subliniat importanţa majoră pe care o are cercetarea ştiinţifică desfăşurată de către structurile aflate în subordinea departamentului.

Niciun comentariu: