joi, februarie 28, 2008

Deja primul avertisment pe piaţa pensiilor facultative


Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) sancţionează cu avertisment scris S.C. Aviva Asigurări de Viaţă pentru transmiterea de informaţii eronate către CSSPP şi către public.
În activitatea desfăşurată în perioada 16 noiembrie 2007 – 11 ianuarie 2008, Aviva Asigurări de Viaţă a raportat un număr mai mare de participanţi la fondul de pensii facultative Pensia Mea, după cum rezultă din raportările refăcute şi transmise către CSSPP.
S.C. Aviva Asigurări de Viaţă a încălcat astfel dispoziţiile art. 98 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 204/2006 privind pensiile facultative cu modificările şi completările ulterioare. Sancţiunea a fost acordată în baza prevederilor art. 121 alin (1) lit. i) şi alin. (2) lit. a) din Legea 204/2006 privind pensiile facultative cu modificările şi completările ulterioare care califică fapta de mai sus drept contravenţie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tu esti peste 35 ani deci nu esti obligat dar vai de amaratii de tineri obligati si pe care nu-i apara nimeni. AN mi-a spus fortat odata ca o sa se intereseze dar cred ca il doare-n pixul de la Cornu...

Bibliotecaru spunea...

Eu nu am nici loc de muncă, aşa că tot nu contează. Oricum nu am nici 0,0001% şansă să ating vârsta de pensionare... Poluarea ne va fi omorât pe toţi cu mult înainte.