marți, iulie 29, 2008

Buruiană: PC nu are colegii pentru pupincuriştii lui Vadim


Deputatul independent Daniela Buruiană Aprodu se gândeşte la o retragere de pe scena politică din România. Ea a afirmat că, dacă ar decide să mai candideze, încă o dată, la alegerile legislative din acest an, opţiunile ar fi extrem de reduse.

"Nu ştiu dacă voi mai candida. Nu ştiu dacă se mai impune. Dacă voi candida voi fi ca independent sau susţinută de vreun partid, dar nu ştiu care ar fi acela", a menţionat fostul membru al PRM, a cărui avere este verificată, în aceste zile, de Agenţia Naţională de Integritate.

Buruiană a afirmat că, nu mai are rost să se întoarcă în PRM şi şi-a avertizat foştii colegi, care doresc să migreze spre PC, că acest partid nu le va oferi colegii uninominale "eligibile".

"Nu cred că PC va putea să le ofere colegii eligibile, pentru că acest partid este mic şi e în alianţă cu altcineva. Va primi şi el un număr limitat de colegii de la PSD şi nu cred că are forţa să îi tragă după el pe toţi peremiştii care vor să plece. Sunt mulţi din PRM care pleacă din cauza liderului Corneliu Vadim, care a nenorocit acest partid. El este extremistul care a adus dezastru şi el trebuie schimbat, el şi cei câţiva bătrâni securişti, care s-au adunat in jurul lui. Repet, PC nu are colegii pentru pupincuriştii lui Vadim", a declarat, pentru AMOS News, deputatul Buruiană. (Cosmin Buhuş - AMOS News)

Niciun comentariu: