marți, iulie 29, 2008

Haşotti a contestat ideea realizării unei înţelegeri cu PNŢCD pentru parlamentare



Haşotti a contestat ideea realizării unei înţelegeri cu PNŢCD pentru parlamentare
Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a contestat, marţi, în Delegaţia Permanentă ideea realizării unei înţelegeri PNL-PNŢCD pentru alegerile parlamentare, argumentând că nu vede utilitatea unei asemenea alianţe, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

"Haşotti a mers pe ideea, care s-a şi acceptat de către Delegaţia Permanentă, ca judeţele care nu acceptă candidatul propus de PNŢCD să nu fie obligate să o facă", au spus sursele citate.

Acestea au apreciat că vicepreşedintele liberal nu a fost de acord cu ideea potrivit căreia PNL ar avea disponibilitatea de a oferi locuri de parlamentari PNŢCD pentru că şi PNL Constanţa trebuia să propună un candidat de la această formaţiune.

"Nu foloseşte la nimic această alianţă. De ce să le dăm la ăştia 30 de locuri (n. red. - numărul de colegii vehiculat că s-ar acorda PNŢCD? Adică ăştia devin membri PNL? E un fel de fuziune? Nu înţeleg!", ar fi spus Haşotti, conform surselor citate.

Aceleaşi surse au menţionat că liderul liberal şi-a exprimat nemulţumirea şi în şedinţa BPC de luni seară, când ar fi invocat inutilitatea înţelegerii cu PNŢCD.

Niciun comentariu: