luni, iulie 28, 2008

PDL Constanţa a exclus din partid 13 membri



PDL Constanţa a exclus din partid a 13 membri
Biroul Permanent Judeţean al PDL Constanţa a decis, luni după-amiază, excluderea din partid a 13 membri, printre care un consilier judeţean şi un consilier local, decizând, totodată, să propună Biroului Permanent Naţional excluderea din partid şi a deputatului Stelian Duţu.

Un număr de 11 democrat-liberali au fost ecluşi deoarece au participat la şedinţa extraordinară a Consiliului de Coordonare Local, iar doi pentru că au participat la o conferinţă de presă unde a fost anunţată convocarea Consiliului de Coordonare Judeţean, pentru sfârşitul acestei săptămâni. Faptele celor 13 au fost considerate "nestatutare" de conducerea interimară a PDL Constanţa.

Tot conducerea interimară a PDL Constanţa a mai decis excluderea din cadrul Biroului Permanent Judeţean a primarului oraşului Ovidiu, Dumitru Bocai, şi a unui membru PDL Eforie, Constantin Avătavului, pentru "abateri grave" de la statutul partidului. Celor doi li s-a imputat faptul că au strâns semnături pentru convocarea Consiliului de Coordonare judeţean.

Niciun comentariu: