duminică, iulie 27, 2008

Decesul lui Petre Ninosu, regretat de cei care l-au cunoscut



Decesul lui Petre Ninosu, regretat de cei care l-au cunoscut (Imagine: Mediafax Foto)
Mai multe personalităţi ale vieţii politice româneşti şi-au exprimat regretul faţă de decesul judecătorului Petre Ninosu, cei care l-au cunoscut subliniidu-i calităţile deosebite.

Corlăţean: Un distins jurist şi un distins membru al Curţii Constuţionale

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a transmis condoleaţe familiei lui Petre Ninosu, considerând că decesul acestuia reprezintă o grea pierdere pentru lumea juridică şi universitară din România.

Sergiu Andon: Un om distins şi modest, un jurist de marcă şi un om de treabă

Preşedintele Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, Sergiu Andon, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că Petre Ninosu a fost "un om distins şi modest, un jurist de marcă şi un om de treabă", calităţi care nu se întâlnesc prea des la aceiaşi persoană.

Peter Eckstein Kovacs: Dispariţia lui Petre Ninosu este o mare pierdere

Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că l-a cunoscut pe Petre Ninosu ca pe un profesionist desăvârşit şi ca pe un om de foarte bună credinţă.


Băsescu: Petre Ninosu a avut o contribuţie importantă la dezvoltarea gândirii juridice româneşti

Preşedintele Traian Băsescu transmite sincere condoleanţe familiei lui Petre Ninosu, menţionând că fostul judecător al Curţii Constituţionale şi ministru al Justiţiei a avut o contribuţie importantă la dezvoltarea gândirii juridice româneşti, informează Preşedinţia.

Stănoiu: Un om inimos, minunat, pregătit profesional şi cu un umor deosebit

Fostul ministru al Justiţiei Rodica Stănoiu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că Petre Ninosu era "un om inimos, minunat, pregătit profesional şi cu un umor deosebit".

Iliescu: Ne părăseşte încă un OM de mare calitate

Fostul şef al statului Ion Iliescu a scris duminică, pe blogul său, că, prin decesul lui Petre Ninosu "ne părăseşte încă un OM de mare calitate" care va rămâne în memoria cunoscuţilor pentru consecvenţa sa în privinţa convingerilor sale politice, intelectual de stânga şi dedicat cauzei democraţiei.

Lidia Băbulescu: Sunt bulversată de vestea decesului lui Petre Ninosu, e o pierdere pentru Justiţie

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Lidia Bărbulescu, s-a declarat "bulversată", duminică, de vestea decesului judecătorului Petre Ninosu de la Curtea Constituţională, afirmând că este o pierdere a Justiţiei.

Năstase: Petre Ninosu lasă în urmă amintirea unui om bun, generos, plin de umor

Fostul premier Adrian Năstase a scris, duminică, pe blogul său, că Petre Ninosu a murit, noaptea trecută, în somn, liniştit, aşa cum a trăit, că a murit un prieten, un fost coleg de politică, din anii de început.
Judecătorul Curţii Constituţionale Petre Ninosu, fost ministru al Justiţiei, a decedat, sâmbătă seară, anunţă Curtea Constituţională.

Niciun comentariu: