luni, iulie 28, 2008

Proiectul "ParkLake Plaza" nu se va construi în Parcul IOR-Titan, ci în apropierea acestuia


Grupul Caelum Development, proprietarul terenului din vecinatatea Parcului IOR-Titan, precizează într-un comunicat că proiectul "ParkLake Plaza" nu se va construi în Parcul IOR-Titan, ci în apropierea acestuia, terenul aflat în prezent în proprietatea Caelum Development nefiind niciodată parte a domeniului public.

The image “http://www.casapitas.ro/images/pages/image/Mall(1).jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

"Terenul, pe care l-am dobândit prin cumpărare, nu a fost amenajat ca bază sportivă de către Clubul Sportiv Spartac şi nu a fost înregistrat niciodată în evidenţele Ministerului Tineretului şi Sporturilor şi nici în cele ale Agenţiei Naţionale pentru Sport, conform confirmărilor oficiale pe care le deţinem de la aceste autorităţi. În prezent, terenul este viran, neafectat nici unei utilităţi", se artă în comunicatul companiei.

Caelum Development şi Sonae Sierra intenţioneză să construiască, în principal pe terenul de 8,2 hectare, un complex comercial fără precedent în România şi în Europa Centrala şi de Est.

Complexul "ParkLake Plaza" va integra multiple spaţii verzi, însuşi acoperişul său fiind acoperit în întregime cu un covor verde de vegetaţie naturală. Terenurile de sport şi locurile de joacă pentru copii vor ocupa 1/4 din suprafaţa proiectului. (Marian Pârvulescu - AMOS News)


http://www.ziare.com/_files/Image/news/317/316103_0805_IOR.jpg<The image “http://www.romaniantribune.net/_Pictures/1125.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Niciun comentariu: