marți, iulie 29, 2008

Adriana Săftoiu va candida pentru Parlament din partea PNL Prahova



Adriana Săftoiu va candida pentru Parlament din partea PNL Prahova
Fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu va candida pentru un loc în Parlament din partea PNL Prahova.

Contactată, marţi, de MEDIAFAX, ea a confirmat informaţia, fără a face alte precizări.

PNL Prahova i-a propus Adrianei Săftoiu, la mijlocul lunii iulie, să aleagă un colegiu uninominal din acest judeţ în cazul în care va dori să candideze pentru un mandat de parlamentar, în această circumscripţie urmând să candideze din nou pentru Senat ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu.

Preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, menţiona, la acea dată, că filiala pe care o conduce a "sugerat" fostului consilier prezidenţial, cu care PNL Prahova a colaborat în campania electorală pentru alegerile locale din acest an, să aleagă un colegiu uninominal în Prahova în cazul în care va dori să candideze pentru un loc în Parlament.

The image “http://www.punctul.ro/images/pub/111/4040.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

În judeţul Prahova vor exista, pentru alegerile parlamentare din acest an, un număr de 17 colegii uninominale, 12 pentru Camera Deputaţilor şi 5 pentru Senat.

Adriana Săftoiu era cunoscută ca o apropiată a preşedintelui Traian Băsescu, fiind alături de acesta, timp de şapte ani, în diverse funcţii de consiliere.

În urma alegerilor generale din 2004, ea a devenit deputat, însă a renunţat la mandat pentru a fi purtător de cuvânt în cadrul Preşedinţiei. Ea şi-a dat demisia în anul 2007, invocând "motive personale", după ce soţului ei, Claudiu Săftoiu, a demisionat de la şefia SIE.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce nasol! Liberalii astia dau cu piciorul la galeata cu lapte.pai asta este o candidata pentru pnl?! Le aduce niste tzepe la Prahova?Of!

Maxi!:)

Bibliotecaru spunea...

Doamna Săftoiu este o prezenţă echilibrată la TV, are o prezenţă plăcută. Eu cred că are foarte multe şanse.