miercuri, iulie 02, 2008

Elena Băsescu vrea să fie deputat de Bucureşti


După ce a devenit secretar general al Organizaţiei de Tineret a PD-L, Elena Băsescu va candida şi pentru un post în Parlamentul României. Surse din conducerea PD-L susţin că fiica preşedintelui României, Traian Băsescu, doreşte să devină deputat din partea filialei de Bucureşti a acestui partid.

De altfel, Elena Băsescu şi-a exprimat această dorinţă încă din luna octombrie a anului 2007, înainte de a deveni secretar general al Organizaţiei de Tineret.

Surse din conducerea Biroului Permanent al PD-L spun că, fiica lui Traian Băsescu va fi propusă, drept candidat, de către Organizaţia de Tineret, condusă de europarlamentarul Monica Iacob Ridzi (susţinută pentru ocuparea acestei funcţii chiar de către Elena Băsescu).

The image “http://outvision.files.wordpress.com/2008/03/elena_basescu.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Cu toate acestea, fiica preşedintelui României a refuzat, astăzi, să vorbească despre obiectivele sale politice. "Nu vă înţeleg curiozitatea. Este problema mea dacă am să candidez sau nu", a declarat, pentru Amos News, Elena Băsescu.

Elena Băsescu nu este singura reprezentantă a PD-L, care doreşte să devină deputat de Bucureşti. Colega ei din partid, Elena Udrea a anunţat deja că va candida pentru un post de deputat din partea filialei PD-L din capitală. (Cosmin BUHUŞ)

The image “http://www.meme.ro/storage/stiri/Ioana%20Basescu+Elena%20Basescu.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

http://www.ziare.com/_files/Image/news/280/279393_0804_elena_basescu.jpg

2 comentarii:

Anonim spunea...

Genial raspunsul "Nu vă înţeleg curiozitatea. Este problema mea dacă am să candidez sau nu".
Pai, e si necazul nostru, ca are naibii succesuri cu ideile astea si ne trezim ca ne mai recita alte aberatii din buzitele ei siliconate.

Bibliotecaru spunea...

Am auzit astăzi nişte replici de la susţinători PD-L pe lângă care asemenea replică trece neobservată. E absolută nevoie de răsturnarea acestei stări de naivitate, politica românească trebuie organizată şi construită chiar cu riscurile alegerilor ratate sau cu căderea în inflaţie. Altfel vom vede o Românie locuită doar de clasa politică.