miercuri, iulie 30, 2008

Lideri PNL nu sunt de acord cu candidatura Adrianei Săftoiu



Lideri PNL nu sunt de acord cu candidatura Adrianei Săftoiu (Imagine: Mediafax Foto)
Majoritatea membrilor conducerii PNL nu sunt de acord, în momentul de faţă, cu candidatura Adrianei Săftoiu în alegerile parlamentare din partea acestei formaţiuni, pe motiv că aceasta are un conflict personal, nerezolvat, cu Teodor Atanasiu, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Delegaţia Permanentă a PNL a validat, în şedinţa de marţi, trei sferturi din candidaţii partidului pentru alegerile parlamentare, unul dintre judeţele pentru care nu s-a făcut validarea fiind Prahova.

"Hai să o mai amânăm un pic (discuţia despre candidatura Adrianei Săftoiu - n. red.). Înţeleg dorinţa Prahovei, dar nici nu e normal să nu facem o discuţie, pentru că este autoarea demersului care l-a prejudiciat pe Teodor Atanasiu", ar fi declarat, în şedinţă, preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

Conform surselor citate, Săftoiu trebuie să mai poarte nişte discuţii cu Atanasiu, pentru că organizaţia PNL Prahova a făcut această propunere fără să discute cu acesta. Reprezentanţii organizaţiei ar fi invocat în şedinţa conducerii PNL că au uitat de acest conflict, potrivit aceloraşi surse.

Acestea au menţionat că discuţiile despre candidatura Adrianei Săftoiu vor fi reluate şi în prezenţa lui Teodor Atanasiu, care nu a participat la şedinţa Delegaţiei Permanente.

"Aşteptăm nişte explicaţii de la Adriana Săftoiu", referitoare la incidentul cu Atanasiu, au spus sursele liberale.

Aceleaşi surse au susţinut că Adriana Săftoiu ar fi membră a PNL Prahova de două zile.

Teodor Atanasiu a fost suspendat din funcţia de ministru al Apărării, în 2006, prin decret prezidenţial.

În iulie 2006, Teodor Atanasiu declara că ştie de la Direcţia de Informaţii Militare că Adriana Săftoiu dă presei, "pe surse", informaţii care să-l discrediteze. Adriana Săftoiu l-a dat în judecată pe Atanasiu pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanei.

4 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Multumesc mult pentru urarile de ziua mea :)
O vara frumoasa, plina de armonie si senin in suflet !

silvica spunea...

domnule bibliotecar ,buna seara!!!!
acest blog este pe placul meu si am sa intru mai des.
este exact ce cautam:informatia selectata ,la timpul potrivit dar mai ales trimiterile la evenimentele crestine ,culturale !!
sunteti o echipa?
sau unul singur?

silvica spunea...

hei,adresa mea de mail e la vedere pt toti ?????????????

Bibliotecaru spunea...

Sunt de unul singur.
Cine anume vă vede adresa de email şi unde?