marți, aprilie 29, 2008

Cine dă bani lui Cozmin


Metode americane de scamatorii cu bani pentru politică.

Cozmin Guşă strânge bani pentru campanie
Candidatul PIN, Cozmin Guşă a demarat o acţiune de strângere de fonduri publică pentru campania sa electorală.
Candidatul PIN la Primăria Generală şi-a convocat prietenii cu dare de mână pentru a-i face donaţii la un restaurant din Capitală. Acţiunea a început cu un concurs de ciocnit ouă de Paşti şi va continua cu o sesiune de întrebări care vor testa sinceritatea candidatului.
În program mai este inclusă o licitaţie pentru strângere de fonduri, prietenii lui Guşă vor licita obiecte personale ale acestuia, semnificative pentru activitatea sa politică. Cozmin Guşă a declarat ca şi-a propus să strângă o anumită sumă de bani, dar a precizat că pentru campania electorală are nevoie de minimum 250.00 de euro.
"Vreau să institui o modă în politica românească, suusţinătorii pe care îi ai să-ţi dea bani transparent, să se termine cu moda asta la Parchet sau la valiză, sau la plasă. Este o modă care generează corupţie, cei care dau banii pe ascuns o să ceară şi servicii pe ascuns, şi eu nu mai doresc asta. Şi sper ca toţi ceilalţi contracandidaţi ai mei să facă în consecinţă", a declarat Cozmin Guşă, candidat PIN la Primăria Generală a Capitalei..
Acţiunea de strângere de fonduri pentru candidatul PIN se va finaliza în jurul orei 17.00, când va fi anunţată suma finală de bani care va fi colectată.

La licitaţia lui Guşă, trei ursuleţi de pluş vânduţi cu 104.500 RON
Cozmin Guşă, candidatul PIN la primăria Capitalei, a strâns 263.00 RON la licitaţia publică organizată pentru finanţarea campaniei sale electorale. La licitaţie au fost vândute obiecte cu valoare sentimentală pentru liderul PIN.
Printre obiectele licitate s-au aflat: un CD cu mesaj electoral, adjudecat cu 2000 RON, un tricou de la Poli Timişoara licitat la 6000 RON, un tricou de la Sporting Lisabona vândut cu 25.000 RON, ursuleţul pe care l-a oferit Lavinia Şandru lui Gigi Becali şi pe care acesta l-a refuzat a fost evaluat la 10.500 RON, ursuleţul care a însoţit-o pe Lavinia Şandru la săritura cu paraşuta a fost cumpărat cu 9000 RON.
De asemenea, un alt ursuleţ mai mare, tot de pluş, pe care Cozmin Guşă l-a păstrat în birou a fost vândut cu 85.000 RON iar o cană cu mesaj electoral a fost şi adjudecată la suma 500 RON. Obiectul cel mai bine cotat al licitaţiei a fost o bicicletă cu care Guşă s-a plimbat prin Bucureşti. Pentru aceasta, liderul PIN a primit 125.000 lei.

Cozmin Guşă: Traian Băsescu a pierdut o cauză unică doar pentru că se iubeşte pe sine mai mult
Liderul PIN Cozmin Guşă a declarat că este recunoscător şefului statului, Traian Băsescu pentru că l-a ajutat în debutul său în viaţa politică dar a spus ca îi este ciudă pentru că acesta "este un om care se iubeşte prea mult pe sine", canalizându-şi energia pentru succesul propriu, în loc să ducă la îndeplinire ce şi-a propus ca preşedinte.
"Traian Băsescu nu şi-a dus proiectul la capăt şi a pierdut o cauză unică doar pentru că se iubeşte pe sine mai mult. Asta este marea lui problema: se iubeşte prea mult", a declarat Cozmin Guşă, care a adăugat că s-a întâlnit cu şeful statului după o perioadă lungă de timp. Acum, Cozmin Guşă îl percepe "ca pe un om mai uzat, mai nesigur". (Claudia DUMBRAVĂ)

Niciun comentariu: