miercuri, aprilie 30, 2008

Ţărăniştii, acuzaţi de colaborare cu Securitatea de către Cozmin Guşă


Lansarea candidaturilor Partidului Iniţiativa Naţională în Timiş a dat ocazia liderului acestui partid, Cozmin Guşă, să facă acuzaţii dure la adresa ţărăniştilor, informează corespondentul AMOS News.
Cozmin Guşă a ţinut un discurs lung pe scena Teatrului Naţional din Timişoara şi a vorbit despre şansele candidatului acestui partid la Primăria Timişoara, în opoziţie cu ceilalţi contracandidaţi. "Primăria Timişoara este o redută ce trebuie cucerită din timp, trebuie să îţi faci proiecte şi să stai pe poziţii de tragere, iar la momentul potrivit să tragi cu toate puterile", a opinat liderul PIN.
Guşă le-a transmis timişorenilor să nu se mai amăgească şi să creadă că în decembrie 1989 la Timişoara a avut loc o revoluţie. "La Timişoara a fost lovitură de stat, dată de nomenclatură, cu colaborarea KBG şi a serviciilor secrete maghiare, ajutate de pastorul Laszlo Tokes. Este ciudat că Timişoara este nostalgică şi votează mereu PNŢCD, ca reprezentant al luptei împotriva comunismului, când majoritatea ţărăniştilor au fost colaboratori sau informatori ai Securităţii", a subliniat Guşă. ( Ioana TOMA)


Niciun comentariu: