miercuri, aprilie 30, 2008

Sorin Oprescu şi candidatul PC, Codrin Ştefănescu vor primi "Pactul pentru Bucureşti" pe 1 mai


Reprezentaţii celor 28 de oganizaţii non-guvernamentale semnatare ale "Pactului pentru Bucureşti" îşi continuã seria de întâlniri cu candidaţii la postul de Primar General al Capitalei, informează un comunicat remis AMOS News.

Următorii candidaţi care se vor întâlni cu reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale sunt Sorin Oprescu şi candidatul PC, Codrin Ştefãnescu. Programul de întrevederi stabilit pentru ziua de joi, 1 mai, este urmãtorul: ora 10:30, trandul Tineretului (punct de reper Mc Moni’s) va avea loc întâlnirea cu Codrin Ştefãnescu, candidatul Partidului Conservator, ora 13:00, pe str.Dorobanţi nr.16, Pactul va fi înmânat candidatului independent Sorin Oprescu.

"Pactul pentru Bucuresti" reprezintã o platformã de mãsuri minimale pentru o dezvoltare urbanã durabilã şi fireascã a Capitalei, mãsuri care pot fi duse la îndeplinire prin consens inter-partinic şi care trebuie promovate simultan la douã nivele: direct, prin decizie administrativã a autoritãţii locale, de cãtre cei care vor câştiga alegerile; indirect, prin susţinere în Parlament, în virtutea asumãrii de cãtre întreaga echipã de partid a prezentului Pact, atunci când mãsura respectivã presupune – sau se consolideazã prin – schimbãri de naturã legislativã. ( Claudia DUMBRAVĂ )

Niciun comentariu: