vineri, ianuarie 23, 2009

Un atac dejucat de SPP


"Atacatorul" era o bătrânică destul de volubilă şi foarte indignată. Arma era formată dintr-o coală de hârtie A4 împăturită, după spusele martorilor în 8. Probabil că atentatorul a urmărit ca preşedintele să facă o tăietură de hârtie, o rană extrem de dureroasă. Atacul a fost dejucat doar parţial de SPP pentru că în timp ce doamna vorbea de otrăvire şi vrăjitorii, domnul preşedinte a luat acea hârtie de la doamna nervoasă, acesta putându-se îmbolnăvi cu niscaiva substanţe presărate pe hârtie. Iată ştirea aşa cum a văzut-o buletinul de ştiri:

Traian Băsescu a fost asaltat de o bătrânică la Patriarhie

Preşedintele Traian Băsescu a dat audieri fără programare, chiar în curtea Patriarhiei. Asaltat de o bătrânică ce a reuşit să treacă peste cordonul de SPP-işti, preşedintele a fost nevoit să stea de vorbă cu femeia şi să îi asculte problemele.

Audienţa neprevăzută a avut loc astăzi la evenimentele dedicate Zilei Unirii de la Patriarhia Română.

Femeia a reuşit să treacă de SPP-işti şi a ajuns faţă în faţă cu preşedintele. Femeia a început să plângă şi să povestească despre problemle personale.

http://www.realitatea.net/media/image/200901/w480/image_123270789588144200_1.jpg


REALITATEA.NET - Traian Băsescu a fost asaltat de o bătrânică la Patriarhie - VEZI VIDEO

Sursa: Realitatea TV


Traian Băsescu şi Emil Boc au participat la slujba dedicată Unirii Principatelor, la Patriarhie

Preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi primarul Capitalei Sorin Oprescu sunt doat câteva dintre personalităţile care au participat astăzi, la momentul aniversar dedicat împlinirii a 150 de ani de la Unirea Principatelor, la Patriarhia Română.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a participat la eveniment.

Momentul aniversar a fost organizat de Patriarhia Română, Preşedinţia României şi de Academia Română şi a început la ora 11 printr-o slujbă religioasă, urmată de o ceremonie de depunere de coroane de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza.

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut un discurs la Palatul Patriarhiei în care a evocat importanţa marelui eveniment istoric aniversat astăzi.

http://www.realitatea.net/media/image/200901/w480/image_123265965469531900_1.jpg


REALITATEA.NET - Traian Băsescu şi Emil Boc au participat la slujba dedicată Unirii Principatelor, la Patriarhie

Sursa: Realitatea.net

Dincolo de tonul glumeţ pe care l-am folosit eu la început, Serviciul de Pază şi Protecţie nu reuşeşte să-mi transmită siguranţă. După incidentele cu domnul Ion Iliescu, după operaţiunea sticluţa cu cerneală aruncată în faţă lui Emil Constantinescu, după numeroasele incidente pe care le-a păţit şi preşedintele Traian Băsescu, mie mi se pare că paza demnitarilor români este extrem de relaxată. Logica spune că un om necunoscut nu ar trebui să ajungă să pună mâna în pieptul preşedintelui, mă îndoiesc că alţi preşedinţi ai lumii sunt atât de relaxat păziţi. Ştiu că relaţia pe care preşedintele Traian Băsescu o doreşte cu publicul, această baie de mulţime, îngreunează extraordinar acţiunea celor de la SPP, totuşi dacă o bătrânică care a pierdut casa şi locuiesc vrăjitoarele în ea poate ajunge atât de uşor în spaţiul de protecţie al preşedintelui, un atentator nu ar avea nici o problemă, ori SPP-ul este acolo să se arunce în faţa glonţului. Eu unul îmi simt preşedintele neprotejat şi sunt îngrijorat din acest motiv.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce au zis doctorii?Mai scapa?:))

Bibliotecaru spunea...

Aparent e haios, dar în realitate vedem imagini cu cei de la SPP care se pregătesc asiduu, se caţără pe pereţi, fac tot felul de tumbe spectaculoase... şi când trebuie să facă ceva pe real, nu fac nimic.