marți, ianuarie 20, 2009

Audienţă contrafăcută


Cineva spune că V.I.P-urile româneşti sunt fără substanţă, ca o plantă crescută în întuneric. Fiind lipsite de substanţă popularitatea lor nu poate creşte pe baza unei valori clădite, cărămidă cu cărămidă, şi atunci se inventează scandaluri, căsătorii, divorţuri, bătăi, ochi vineţi, înjurături, băi de nămol urât mirositor...

Gardianul vorbeşte în rubrica de monden de o luptă fără miză între două produse mediatice:

Mihaela catre Bahmu. «Nu mai vorbi despre viata mea fara sa ma intrebi!»
20-01-2009
Deranjata tot mai mult de comentariile care apar prin ziare vizavi de viata ei amoroasa, Mihaela Radulescu a gasit-o tap ispasitor tocmai pe Adriana Bahmuteanu si a avut grija sa-i reproseze acest lucru chiar in propria emisiune de la Antena 1. Prinsa cu garda jos si vizibil stânjenita, iubita lui Prigoana a incercat sa se apere, acuzând-o pe Mihaela ca poarta un razboi cu toata presa din România. Mai mult, Bahmu este foarte deranjata pentru ca pe trofeul primit pentru cea mai buna mamica este scris „Maximus... care este”, considerând ca Raduleasca i-a jignit fiul.

In prima editie din anul acesta a emisiunii „Duminica in familie”, Mihaela Radulescu i-a avut printre invitati si pe Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu pe care i-a premiat „cei mai buni parinti din Romania”. Acestia au acceptat cu drag invitatia in emisiune, fara a crede vreo secunda ca prezenta lor acolo va fi folosita de Mihaela pentru a-i reprosa Adrianei ca se baga in viata ei fara sa-i ceara permisiunea. Raduleasca a acuzat-o pe Bahmu ca se crede „radulescolog”, adica o persoana care bate campii despre viata ei privata, fara a avea vreo legatura cu realitatea. Vizibil stanjenita de aceasta acuzatie si luata pe nepusa masa, Bahmu i-a replicat totusi Mihaelei ca trebuie sa suporte si comentariile mai neplacute aparute prin presa pentru ca intra la pachet cu celebritatea: „Toata presa se pricepe la viata ta, nu numai eu. Asta este! Esti o diva si trebuie sa accepti si chestia asta”. Iubitei lui Dani nu i-a trebuit mai mult de atat si, bucuroasa ca Bahmu i-a adus mingea la fileu, a inceput cu reprosurile: „Toata presa se pricepe la viata mea, dar de la tine am pretentii. Tu, daca vrei sa scrii ceva despre mine, ma intrebi. Daca vrei sa stii de ce am plecat de acasa, cand si cu cine, ma intrebi pe mine. Ai fost prima care a comentat ca am luat-o razna!”, iar apoi, iritata de subiect, a inceput un monolog: „Pe viitor, vom da si un premiu pentru cel mai bun radulescolog, adica pentru acela care se pricepe cel mai bine la viata mea fara ca parerea lui sa aiba vreo legatura cu mine sau cu ceea ce traiesc eu. Credeati ca anul acesta ma fac mai draguta? Ei bine, oi fi eu draguta, dar trebuia sa pun lucrurile la punct pentru ca unii chiar au luat-o razna!”.

«Sa ma dea in judecata daca nu-i convine!»
La randul sau, nici Adriana nu putea ramane fara replica la toate reprosurile Mihaelei. „Am impresia ca ea are ceva cu toata lumea. Daca nu esti de acord cu ceea ce face sau zice ea, inseamna ca esti impotriva ei. Eu sunt analist-comentator. Asa cum Cristian Tudor Popescu este invitat prin emisiuni sa comenteze politica, asa si eu ma pricep la viata mondena. Vad ce face lumea, ce zice, cum se poarta si imi spun parerea. Este dreptul meu, mai ales ca sunt si eu o ziarista si scriu articole legate de viata mondena din Romania. Nu stiu ce a deranjat-o atat de tare. Poate faptul ca am spus eu ca vreau sa import blugii cu penis ai lui Dani. Si ce, nu am voie sau trebuie sa-i cer ei permisiunea pentru acest lucru? Daca nu-i convin comentariile mele, sa ma dea in judecata. Ne vedem in instanta si stabilim acolo orice problema, dar nu sa reactioneze asa in emisiunea ei!”, ne-a declarat Adriana.

http://www.gardianul.ro/upload/2009/01/news_img_127955_94731.jpg
http://www.gardianul.ro/upload/2009/01/news_img_127955_94732.jpg

Suparata ca l-a jignit pe Maximus
Reprosurile Mihaelei ca se leaga de viata ei fara sa-i ceara voie nu au deranjat-o pe Adriana atat de tare cat a deranjat-o faptul ca l-a jignit pe fiul ei, Maximus, catalogandu-l, indirect, drept „analfabet”. „Mi-au dat o diploma pentru cea mai buna mamica pe care scria „Maximus... care este”. M-am suparat foarte tare si nu inteleg ce treaba are fi-miu cu vorba lui Vanghelie. Daca il faceam cu Vanghelie mai ziceam, dar asa? E cumva analfabet copilul meu? Am inteles! Ne-ati chemat in emisiune sa faceti misto de noi, suntem, si eu si Prigoana, persoane cu simtul umorului, tinem la caterinca, la mistouri, dar nu-mi jigni copilul! Ori daca eu, vorbesc asa, mai porcos la televizor, inseamna ca sunt analfabeta? Vorbesc asa ca sa inteleaga tot poporul, sa fac audienta, dar am si eu o scoala si stiu sa vorbesc corect atunci cand trebuie. M-am deranjat eu, din duminica mea libera, sunt si gravida, am nevoie de odihna, am stat sa ma imbrac frumos, sa ma coafez, sa ma aranjez si sa pierd timpul in emisiune si toate pentru ce? Sa-mi faca ei baiatul analfabet! Sa stea linistiti ca va invata carte mai mult decat altii si este un copil foarte destept!”, ne-a mai declarat, foarte indignata, Adriana Bahmuteanu.

Adriana va face blugi cu cofraj pentru oua, nu cu penis
Hotarata sa demonstreze ca nu o afecteaza nemultumirile Mihaelei, Bahmu vrea sa duca pana la capat ideea de a aduce in Romania blugii cu penis purtati de Dani, insa personalizati. „O sa vorbesc cu Adina Buzatu si ii voi propune sa facem blugi nu cu penis, ci cu cofraj pentru oua. Voi demonstra prin asta ca Prigoana chiar este un barbat cu oua, nu ca altii, si, pentru ca are o varsta si le are un pic cam lasate, are nevoie de ceva care sa i le ridice! In caz ca nu vrea blugi pentru ca Silviu nu prea poarta asa ceva, vom face costume in editie limitata, cu cofraj pentru oua!”, ne-a spus Adriana, foarte amuzata. Pe blogul sau, Bahmu a comentat in repetate randuri relatia Mihaelei cu Dani si a catalogat drept „un gest sinucigas, demn de frustratii cu diploma” hotararea tanarului de a purta in public o pereche de blugi pe care era imprimat un penis si i-a sugerat acestuia „Arata-ne, pisi, si noua motivul de luat mintile, ca altfel o sa ne bramburim complet si-o sa vorbim pana la pensie despre motivele de divort ale Mihaelei“.
Gabriela Dumba
(sursa: Gardianul, http://www.infoportal.ro)

Un comentariu:

Anonim spunea...

doua tate,care s-au gandit sa o puna de un scandal,care sa ridice audients,daca numai atata pot