joi, ianuarie 01, 2009

Ce a făcut preşedintele în noaptea revelionului...


Realitatea TV ne spune câte ceva...
Traian Băsescu a petrecut Revelionul la Braşov, cu soţia, cu Elena Băsescu şi cu Elena Udrea
"Se încheie un an 2008, care a fost un an bun pentru România. Începem un an 2009 care va genera dificultăţi, dar cu certitudine împreună, toţi românii, vom depăşi dificultăţile crizei economice din anul 2009. Vreau să vă asigur aici, la Braşov, pe toţi românii, că statul român are capacitatea să facă ca anul 2009 să fie un an în care să trăim mai bine", a spus Băsescu la Braşov.

http://www.realitatea.net/media/image/200812/w480/image_123073579283935600_2.gif

În Piaţa Sfatului din Braşov, acolo unde în noaptea de Revelion a fost aşteptat şi preşedintele Traian Băsescu, a fost forfotă mare toată noaptea.

"Mă duc şi eu unde sunt invitat. Dacă eram invitat la Bucureşti mă duceam acolo, dar am fost invitat la Braşov. O să stau în piaţă la Braşov şi după aceea o să intru cu soţia într-un restaurant cum fac de-obicei la final de an", a declarat preşedintele.

Traian Băsescu a susţinut discursul în Piaţa Sfatului din centrul Braşovului şi a fost transmis în direct de Realitatea TV. La cumpăna dintre ani, şeful statului le-a urat tuturor românilor La mulţi ani şi le-a promis că în anul 2009 va fi unul în care vor trăi mai bine.

Şi pentru ca urarea să fie cu adevărat specială, la Braşov, noul an a început cu aproximativ un minut mai devreme.

Aici este organizat un revelion exclusiv folcloric, cu muzică sută la sută românească. Zeci de poliţisti au fost mobilizaţi pentru a asigura liniştea şi ordinea.




(Sursa: Realitatea TV)


Mesajul de Anul Nou

al preşedintelui României, Traian Băsescu
(01 ianuarie 2009)

Încep prin a vă mulţumi că mi-aţi dat şansa de aici, de la Braşov, să adresez românilor tradiţionalul salut de Anul Nou. Este pentru mine o onoare să mă aflu la Braşov.

La mulţi ani, braşoveni! La mulţi ani, români!

Se încheie un an 2008, care a fost un an bun pentru România. Începem un an 2009 care va genera dificultăţi, dar cu certitudine împreună, toţi românii, vom depăşi dificultăţile crizei economice din anul 2009.

Vreau să vă asigur aici, la Braşov, pe dumneavoastră, pe braşoveni, pe toţi românii că instituţiile statului român au şi resurse, au şi capacitatea să facă ca anul 2009 să fie un an în care să trăim mai bine.

De aici, din centrul ţării, vreau să ne amintim acum de milioanele de români care lucrează în Italia, în Spania, în toată Europa, în toată lumea, vreau să ne gândim acum la militarii români din Afganistan, din Irak, din Balcani, din Africa, care îşi servesc ţara oriunde s-ar afla în lume.

Şi, înainte de a trece la Anul Nou, aş vrea să mă adresez în mod special tinerilor: avem nevoie de implicarea generaţiei tinere în viaţa politică, în viaţa economică, în viaţa socială. Am convingerea că schimbarea rapidă a României poate fi făcută numai împreună cu generaţia tânără.

Şi pentru că ultimele clipe ale anului care trec le trecem împreună, daţi-mi voie, de aici, de la Braşov, să vă doresc tuturor din tot sufletul, cu toată dragostea, "La mulţi ani!" şi "Să trăiţi bine!"

Departamentul de Comunicare Publică
01 Ianuarie 2009

Traian Băsescu se întâlneşte astăzi cu membrii cabinetului Boc

Traian Băsescu le dă miniştrilor răgaz doar câteva ore pentru a se odihni după noaptea de Revelion. Preşedintele i-a convocat astăzi pe membrii cabinetului Boc la ora 13:00, la vila de protocol de la Predeal.

Ultima întâlnire a Executivului cu şeful statului a avut loc imediat după Crăciun, când Traian Băsescu a participat la reuniunea informală de la Palatul Victoria.

Şefului statului a petrecut noaptea de Revelion la Braşov. La cumpăna dintre ani, şeful statului le-a urat tuturor românilor La mulţi ani şi le-a promis că în anul 2009 va fi unul în care vor trăi mai bine.

http://www.realitatea.net/media/image/200812/w480/image_123075450166542900_1.gif

Preşedintele Băsescu s-a declarat onorat că se află la Braşov. "Şi pentru că ultimele clipe ale anului care trec le trecem împreună, daţi-mi voie, de aici, de la Braşov, să vă doresc tuturor din tot sufletul, cu toată dragostea, "La mulţi ani!" şi "Să trăiţi bine!", a afirmat preşedintele la trecerea în Noul An. (sursa: http://www.realitatea.net)

UPDATE:
Se pare că Predealul s-a schimbat între timp în Palatul Pelişor.

Niciun comentariu: