duminică, martie 30, 2008

Am aflat cauza deselor accidente de circulaţie


Este uşor de observat că oamenii muncii din vârful acestei ţări sunt implicaţi în din ce în ce mai multe accidente rutiere.
Iată că avem prima explicaţie... oamenii de stat ai României nu privesc pe jos, ci spre cer. Aceste accidente sunt deci produse pe fondul unui fior spiritual, adânc.
Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat, duminică seară, într-un accident uşor de circulaţie, în apropiere de Parcul Cişmigiu, el prezentându-se singur la Poliţie pentru formalităţile în acest caz.
Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat, duminică seară, într-un accident uşor de circulaţie, în apropiere de Parcul Cişmigiu, el prezentându-se singur la Poliţie pentru formalităţile în acest caz.
Băsescu s-a prezentat, duminică seară, la Secţia de poliţie de la Candiano Popescu, unde a stat aproximativ o oră, fiind însoţit de purtătorul său de cuvânt, Valeriu Turcan, şi de generalul de brigadă SPP, Cristian Creţu.
La ieşirea de la secţia de poliţie, Băsescu a precizat, pentru Realitatea TV, că se deplasa cu maşina pe bulevardul din faţa Primăriei Capitalei, se uita spre această clădire şi, într-un moment de neatenţie, a lovit un autoturism care a frânat în faţa sa.
"S-a întâmplat, am venit, am semnat procesul-verbal, am făcut testul etiloscop", a spus Băsescu.
El a precizat că a fost sancţionat cu trei puncte penalizare şi a primit o amendă de o sută de lei.
Şeful statului se afla singur în maşina pe care o conducea, aceasta nefiind avariată grav în urma accidentului.
Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei nu a putut fi contactat până la această oră, la fel ca şi purtătorul de cuvânt al SPP.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, duminică seara, pentru MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în jurul orei 17.30, pe Bulevardul Regina Elisabeta, în dreptul sediului Primăriei Municipiului Bucureşti.
"Accidentul s-a produs pe Bulevardul Regina Elisabeta, în jurul orei 17.30, când, din cauza nepăstrării distanţei de mers între autovehicule, maşina personală a preşedintelui Traian Băsescu a lovit o maşină aflată în faţă, pe care a proiectat-o în alt autovehicul aflat în faţa acesteia", a precizat comisarul Christian Ciocan.
Acesta a mai spus că preşedintele Traian Băsescu s-a dus, împreună cu cei doi şoferi, la secţia de poliţie teritorială, unde a anunţat accidentul.
Şeful statului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, a adăugat comisarul Ciocan.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a fost implicat în cursul acestei după amiezi într-un accident uşor de circulaţie în dreptul clădirii Primăriei Capitalei, în timp ce se îndrepta spre Palatul Cotroceni.
Preşedintele se afla la volanul autoturismului Wolkswagen Golf, culoare albastră, cu numărul B 11 FRH, proprietate a Serviciului de Protecţie şi Pază. Maşina a lovit în partea din stânga spate o Dacie 1310, care frânase brusc.
În timpul deplasării, maşina în care se afla Preşedintele era escortată de dispozitivul de protecţie al S.P.P.
Preşedintele Traian Băsescu s-a prezentat la secţia de poliţie din strada Candiano Popescu, Biroul Accidente Uşoare, unde a efectuat etilotestul şi a completat procesul verbal.
Departamentul de Comunicare Publică
30 Martie 2008


Interesant este ce anume căuta preşedintele la volanul unui autoturism care nu era al lui... mai ales că preşedintele declară că este automobilul pe care îl conduce în mod obişnuit.


Îmi pare rău său o spun, dar viaţa începe să bată filmul. Serialul făcut de Florin Călinescu începe să semene cu realitatea. Ar trebui să ne uităm mai cu atenţie la acest serial. Îmi amintesc că preşedintele, jucat de dl. Călinescu, rămăsese blocat în trafic, atunci am râs, acum... nu mai ştiu ce să mai zic.

Un comentariu:

Anonim spunea...

O fi simpatic, o fi popular, o fi facut ce n-a facut Orban, dar nu avea voie sa riste atat de stupid, un eveniment precum summitul NATO. Nu stiu ce are uneori in cap?