luni, martie 31, 2008

Să te tot piteşti în Piteşti


Primăria Piteşti va organiza ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor în perioada 18-20 aprilie). La evenimentul au confirmat participarea delegaţii din 15 ţări, transmite corespondentul AMOS News.
Programul Simfoniei
VINERI, 18 APRILIE
10,30 - Parada Florilor pe traseul Teatrul Alexandru Davila - Casa Cărţii (la paradă participă copii de la mai multe şcoli din oraş)
11,00 - deschiderea oficială a Simfoniei Lalelelor (la Casa Cărţii)
16,00 - începe prima ediţie a Simpozionului Naţional Realizări ale cercetării ştiinţifice dendro-floricole şi peisagistice cu participarea a peste 25 de instituţii de profil din România
SÂMBĂTĂ, 19 APRILIE
9,30 - întâlniri conducere Primărie- membrii delegaţiilor de peste hotare
12.00 - în Piaţa Revoluţiei 5000 de copii vor încerca doborârea recordului mondial la dans de societate
17,00 - în piaţa Revoluţiei începe un spectacol de muzică folclorică şi uşoară (tânără), spectacol care se va încheia la ora 23,00 cu un foc de artificii. Deocamdată nu au fost stabilite formaţiile de muzică ce vor veni la Piteşti
DUMINICĂ, 20 APRILIE
În ziua de duminică, 20 aprilie, vor avea loc mai multe manifestări expo-ziţionale în domeniul floricol, la Casa Cărţii.
Autorităţile locale pregătesc şi care alegorice cu flori care să circule în premieră prin Piteşti, un picnic pentru invitaţi la Valea Ursului şi un dineu oficial al Simfoniei.
La ediţia din acest an s-au înscris deja 60 de firme şi instituţii de profil care vor participa la expoziţia dendro-floricolă de la Casa Cărţii. Alte 180 de firme vor comercializa în piaţa Revoluţiei flori, plante, materiale şi utilaje cu specific dendro-floricol. Spaţiul expoziţional de la Casa Cărţii măsoară 1 000 mp, iar cel de vânzare din piaţa Revoluţiei peste 4 500 mp. 200 de instalaţii electrice decorative vor împodobi oraşul pe toată perioada desfăşurării Simfoniei. ( Petre NIŢU)



Un comentariu:

pescarusul argintiu spunea...

La impartasirea unei asemenea stiri este imperios necesar sa insotesti postarea, spre delectarea si incantarea noastra vizuala, si de cateva imagini de la simfonia florala a anilor anteriori, daca din acest an este prea devreme... ce zici ?