vineri, martie 28, 2008

Candidat SRI la Primăria Ploieştiului, rezervă la vârful PSD-ului


Vizita făcută ieri la Ploieşti de către doi lideri cu ai PSD, Ion Iliescu şi Adrian Năstase, nu a lămurit nici pe departe incertitudinea în ce priveşte confirmarea de la centru a candidaturii senatorului Daniel Savu la alegerile locale din iunie, pentru viitorul fotoliu de primar al municipiului reşedinţă judeţ, transmite corespondentul AMOS News.
Dacă Savu nu a avut probleme în a fi validat de către colegii social democraţi din filială, în schimb, la vârful partidului, acolo unde se va da O.K-ul final, există oarece temeri, legate în principal de trecutul ca fost ofiţer SRI al acestuia, care, consideră unii lideri, n-ar pica prea bine la electorat.
Întrebat cum vede rezolvarea situaţiei, Adrian Năstase a evitat să dea un răspuns tranşant, mulţumindu-se cu unul diplomatic:"În Prahova sunt foarte mulţi oameni de valoare, deci partidul nostru are de unde alege. Deşi avem estimări făcute, acestea rămân deocamdată în suspensie, urmând ca în perioada imediat următoare să luăm o decizie. Dorim să găsim formulele cele mai bune, câştigătoare, atât pentru Primăria Ploieştiului, cât şi pentru Consiliul Judeţean". (Aurel Draghici)

Niciun comentariu: