miercuri, martie 26, 2008

Cineva a deschis o cutie care trebuia să rămână închisă


Cadidatul PC la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu, i-a cerut public presedintelelui de onoare al PSD Ion Iliescu sa solicite verificarea averii lui Marian Vanghelie, care ar fi alocat un buget de 8 milioane de euro pentru campania electorala a PSD.
Stefanescu a anuntat ca are informatii potrivit carora Marian Vanghelie a anuntat in interiorul partidului un buget de campanie care se ridica la 8 milioane de euro, aproape 600.000 de euro fiind destinati serviciilor consilierilor straini.
The image “http://www.frontnews.ro/imgs/uploads/47e90779202bf.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Ion Iliescu si Marian Vanghelie s-ar fi acuzat reciproc in sedinta Biroului Permanent de luni ca nu sunt oameni de stanga. Potrivit unor participanti la discutie, citati de Newsin, cel care a inceput discutia in contradictoriu ar fi fost Vanghelie, care i-ar fi reprosat lui Iliescu ca il sustine pe Sorin Oprescu, un apropiat al controversatului om de afaceri Costel Bobic. Aceleasi surse au spus ca Vanghelie i-ar mai fi reprosat fostului sef de stat ca afirma ca este om de stanga, cand de fapt el il sprijina pe Tariceanu si pe liberali. In replica, Iliescu i-a spus primarului de la Sectorul 5 ca are averi prea mari si nejustificate pentru cineva care se revendica de stanga si ca face rau partidului prin "vangheliade" si pomeni electorale. Ion Iliescu l-a mai sfatuit pe Vanghelie sa fie mai ponderat.

Niciun comentariu: