duminică, martie 30, 2008

Dumnezeu trimite advertismente


Patriarhul Daniel a fost internat în Secţia de ortopedie-traumatologie a Spitalului Militar, după ce a suferit o fractură la glezna stângă, duminică, la finalul Sfintei Liturghii, în timp ce urca scările spre reşedinţa patriarhală, a declarat managerul unităţii sanitare, generalul Ioan Sârbu.
The image “http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1688/2501680/1/patriarhul-daniel.jpg?width=300&height=300” cannot be displayed, because it contains errors.
Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Militar Central a declarat, pentru MEDIAFAX, că patriarhul Daniel va fi supus unei intervenţii chirurgicale în cursul zilei de duminică. El a precizat că patriarhul ar putea rămâne internat în spital câteva zile.

Va înţelege Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române că Dumnezeu doreşte pe pământ valorile sale şi nu valorile necurate ale banului, că BOR este o instituţie aflată în slujba Lui şi nu în slujba clasei clericale? Probabil că nu. Partea diavolească, egoistă, care creşte în fiinţa umană este de cele mai multe ori prea puternică şi acoperă chiar şi harul cu care este înzestrată o faţă bisericească. Eu mi-am făcut datoria şi am spus Înaltei Feţe Bisericeşti ce se aşteaptă de la Preafericirea Sa. Domnia sa a ales să ignore. Cu toţii facem alegeri, unele bune, unele rele. Pentru cele rele vom da socoteală, cele bune vor atârna şi ele în ziua judecăţii.



Alina BOGHICEANU, Duminică, 30 Martie 2008 - 05:59 PM
"Starea de sănătate a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel este bună la această oră", a declarat directorul spitalului Militar, Ioan Sîrbu, în urmă cu câteva minute.
Conform acestuia operaţia a durat aproape o oră şi jumătate şi s-a desfăşurat "fără incidente sau accidente anestezico-chirurgicale".
Patriarhul BOR va rămâne internat în spital încă cinci zile, a hotărât echipa de medici care a realizat intervenţia chirurgicală.
De asemenea, Sîrbu a mai precizat că timp de şase săptămâni Patriarhul nu va avea voie să calce pe piciorul operat.
Amintim că Preafericitul Părinte Daniel şi-a fracturat glezna stângă astăzi, după slujba de duminică de la Catedrală, în timp ce urca treptele reşedinţei sale.

Niciun comentariu: