miercuri, martie 26, 2008

Şi totuşi Oprescu ar putea fi independent


Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca este posibil sa candideze independent pentru Primaria Capitalei in cazul in care Comitetul Executiv al PSD il va desemna pe Marian Vanghelie candidat la Primaria Bucuresti.
Oprescu a adaugat ca este sustinut de colegii sai de la Bucuresti si a respins principalul argument adus impotriva candidaturii sale, anume ca nu are sprijinul organizatiei. "N-as spune ca nu m-a vrut organizatia. Oamenii din organizatia asta au fost primii, in urma cu o luna, o luna si ceva care mi-au dat telefon si mi-au spus: va sprijin", a explicat contracandidatul lui Vanghelie.
Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, a declarat in aceeasi emisiune ca in sedinta CEX se va discuta doar despre o singura candidatura la Primaria Bucuresti, cea a lui Marian Vanghelie, deoarece acest for se pronunta doar asupra propunerilor inaintate de organizatii, conform Newsin.
"Deocamdata in Comitetul Executiv intra un singur candidat: Marian Vanghelie. Ca acolo vor fi sprijiniti si altii sau nu, asta nu cunosc", a declarat Mitrea. Vicepresedintele Camerei Deputatilor a explicat ca aceasta este procedura intrucat organizatia propune candidatii, iar CEX ii valideaza, ori Vanghelie este propunerea PSD Bucuresti. Pe de alta parte, seful de campanie al PSD a adaugat ca la Comitetul Executiv se aproba sau nu candidatura respectiva si ca daca nu se aproba, tot Comitetul Executiv decide ce se face mai departe.
The image “http://www.frontnews.ro/imgs/uploads/47e9e99a97073.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat luni ca il va sprijini pe Sorin Oprescu daca la CEX al PSD se decide ca acesta este candidatul pentru Primaria Bucuresti, desi a mai aratat ca spera ca opinia organizatiei de Bucuresti, care il sprijina pe el, sa fie luata in seama.

Niciun comentariu: