luni, martie 31, 2008

"Athos-ul din Carpaţi"


Liderul organizatiei PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat astazi ca partidul sau doreşte să promoveze turismul monahal în Bucovina, transmite corespondentul AMOS News.
In acest sens, PDL Suceava va iniţia un proiect de promovare turistică a judeţului Suceava, intitulat "Athos-ul din Carpaţi".Senatorul democrat-liberal a afirmat că, după alegerile locale, organigrama Consiliului Judeţean Suceava va trebui modificată în aşa fel încât să existe o structură permanentă de promovare a turismului din Bucovina.
„Vrem să facem din Bucovina Athos-ul din Carpaţi”, a spus Gheorghe Flutur, precizand că acest proiect va trebui pus în valoare printr-un pachet turistic care să cuprindă şi programe turistice în Delta Dunării, cetăţile din Ardeal şi mănăstirile din sudul ţării.

Gheorghe Flutur nu a spus cum anume va face domnia sa o tradiţie multimilenară în câteva minute pentru Bucovina. Probabil că are ceva în plan. Eu mă gândeam că ar fi trebuit ca Ministerul Turismului să refacă Bucovina astfel încât să devină marca Bucovina, şi asta în decursul a mai multor zeci de ani.

Niciun comentariu: