luni, martie 31, 2008

Eugen Nicolăescu l-a vizitat la spital pe PF Daniel


Ministrul Sãnãtãţii Publice, Eugen Nicolăescu, l-a vizitat la spital, în cursul acestei dimineţi pe Prea Fericitul Pãrinre Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. În cursul vizitei, ministrul Sãnãtãţii Publice s-a întreţinut cu PF Pãrinte Patriarh Daniel mai mult de o jumătate de orã, informează un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii, remis AMOS News.
Potrivit documentului de presă, demnitarul a discutat, de asemenea, şi cu echipa de medici, de la care a aflat cã operaţia a decurs în condiţii corespunzătoare şi cã starea pacientului este bunã.
Pentru o monitorizare eficientã a stării de sănătate a Patriarhului, ministrul Eugen Nicolăescu a dispus formarea unei comisii ministeriale care va efectua un consult oficial în cursul zilei de marţi. Rezultatul acestei examinări va fi comunicat opiniei publice.
Comisia ministerialã este compusã din: prof. univ. dr. Cristea Ştefan, conf.univ. dr.gral. Ioan Sârbu, conf.univ.dr.col. Adrian Barbilian, dr.col. Laurenţiu Ene, dr. Ioan Cristian Stoica, dr. Adela Neagoe, secretar general adj. – Ministerul Sãnãtãţii Publice.
Comisia va avea ca atribuţii: efectuarea consultului de specialitate pe perioada spitalizării PF Pãrinte Patriarh, precum şi efectuarea de consultaţii pe perioada convalescenţei, pânã la recuperarea stării de sãnãtate a PF Părinte Daniel.
Pe perioada spitalizării, relaţia cu mass-media va fi asiguratã de conf. univ.dr.gral. Ioan Sârbu. Pe perioada convalescenţei, toate buletinele medicale vor fi transmise de dr. Adela Neagoe, secretar general adjunct al MSP.

De fapt au fost mult mai mulţi prin chilia spitalicească a preafericitului patriarh, întâistătorul bisericii ortodoxe româneşti. Nu pot să nu-mi imaginez politicienii veniţi cu o morgă pioasă... Bună ziua preafericirea voastră, ce mai faci măi Daniele?

Niciun comentariu: