luni, martie 31, 2008

Constantin Igaş (PD-L): ''Domnul Iliescu e cam rupt de realitate''


Deputatul PD-L de Arad Constantin Igaş consideră că trocul politic dintre PSD şi PNL a fost, în sfârşit, recunoscut oficial de senatorul Ion Iliescu, transmite corespondentul AMOS News.
Iliescu a afirmat zilele trecute că, „dacă PSD nu sprijinea Guvernul se ducea de râpă ţara cu ciondăneala dintre Băsescu şi Tăriceanu”. „Asistăm la o oficializare a relaţiei politice dintre PSD şi PNL, aş zice nefirească, pentru că doctrinele s-au minimalizat, pentru a asigura o guvernare bazată pe interesele de grup ale liderilor celor două partide”, a comentat deputatul Igaş această relaţie.
În plus, pentru a-l contrazice pe Ion Iliescu, deputatul Constantin Igaş consideră că „ţara nu numai că a fost salvată, dar acum asistăm la un blocaj financiar naţional: rectificare negativă, sistarea finanţărilor pe Ordonanţa 7, a finanţărilor din infrastructura şcolară, subvenţionarea greoaie şi restanţieră a agriculturii, iar exemplele pot continua“. „Aşa că, dacă domnul Iliescu vrea să facă pe salvatorul patriei, să mai vadă şi realitatea. Din păcate, domnul Ion Iliescu e cam rupt de această realitate încă din 1996”, a mai afirmat deputatul PD-L.(Paul PREDA)
Recunosc că nu am reuşit să-l localizez în memorie pe domnul Constantin Igaş.
Am descoperit că domnia sa are site: http://www.igas.ro/index.htm. Primul lucru pe care l-am remarcat a fost că site-ul îl prezintă ca membru PD, deşi, logic, ar trebui să fie, de foarte mult timp, membru PD-L. Probabil că domnul Igaş este un pic rupt de realitate. Nu aş putea să-mi explic de ce un om stă ce stă şi pe urmă aruncă o "sudalmă" spre colegul său de muncă.

Niciun comentariu: