duminică, martie 09, 2008

Cristian Poteraş incompatibil


Este descoperirea Vicepreşedintelui PNL Bucureşti Antonel Tănase care a declarat într-o conferinţă de presă, că primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, se află în stare de incompatibilitate, fiind administratorul unei firme.
"Când a fost ales primar, a spus că este dispus să renunţe la afacerile sale pentru a se dedica administrării Sectorului 6, dar domnia sa apare alături de fratele său George ca administrator al S.C. Premier CG Impex SRL", a declarat Tănase.
El a anunţat că marţi va sesiza Secretariatul Consiliului Local al Sectorului 6 şi Prefectura, pentru a constata incompatibilitatea şi încetarea mandatului de primar a lui Cristian Poteraş.
"Dacă cele două instituţii nu vor lua măsuri, vom sesiza Ministerul de Interne şi Reformă Administrativă şi apoi procuratura", a mai spus Tănase.
Conform acestuia, în baza de date a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, Cristian Poteraş figurează ca administrator al S.C. Premier CG Impex SRL cu sediul în Chitila, judeţul Ilfov, înfiinţată în 4 aprilie 2000.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si talica il crezi pe clownul fanfaron Tanase, cel pe care cu duiosie colegii de partid in numesc "TONTONEL"?

Bibliotecaru spunea...

Nimic din ceea ce am scris mai sus nu este un comentariu ci o informaţie. Dacă Antonel Tănase are dreptate sau nu, este problema domniei sale. Ceea ce spune însă, adevărat sau neadevărat, nu dezvăluie o calitate de "tontonel", duios sau mai puţin duios, şi nici una de clovn, claun sau clown.
Informaţia pe care o spune domnia sa este destul de uşor de verificat pentru cine are abonament la astfel de informaţii sau cei în drept.
CUI (Cod fiscal) 451760
Localitate Bucuresti
Adresa Sos. Ciurel Strand Crangasi Sector.6
Cod postal 060323
Telefon - Fax 4902157

Dacă aş fi scris eu despre dosarul 15660/1/2004 (3904/2004), obţinut cu o căutare Google asupra firmei... Dar aşa sunt un om imparţial, spun şi eu ce se anunţă prin ziare.