sâmbătă, martie 22, 2008

Frunzăverde este rău de muscă


Europarlamentarul PDL Sorin Frunzăverde a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, referindu-se la informaţiile privind revenirea Monei Muscă în politică, la alegerile parlamentare, că se opune revenirii acesteia în partid, pentru că aceasta a fost colaborator al Securităţii.

"Dacă acest lucru este real (o posibilă revenire în PDL a Monei Muscă şi candidatura sa pentru un post de parlamentar de Prahova - nr.), aşa cum a apărut în presă, eu sunt împotriva acestei întoarceri a Monei Muscă în partid, pentru că a fost colaborator al Securităţii, şi pentru că a avut neinspiraţia, cred eu, să şi spună că nu a fost colaborator", a declarat Sorin Frunzăverde.

El a ţinut să menţioneze că ia această atitudine în calitatea pe care o are, de vicepreşedinte al PDL.

"Eu, ca şi vicepreşedinte al PDL, nu sunt de acord să vină un fost colaborator al Securităţii cu mine în partid", a spus Frunzăverde.

Întrebat dacă la nivelul conducerii partidului s-au putea lua în discuţie revenirea Monei Muscă în partid, Sorin Frunzăverde a precizat că, în urma informaţiilor apărute în presă pe acest subiect, a avut o discuţie cu Roberta Anstase, preşedintele organizaţiei PDL Prahova, "pentru că acolo s-a vehiculat că ar dori să se întoarcă doamna Mona Muscă, la nivel de zvon".

Frunzăverde a menţionat că nici preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, nu ştia despre o astfel de intenţie din partea Monei Muscă de a candida pentru un post de senator, în această filială.

'Roberta mi-a spus că nici ea nu este de acord ca Mona Muscă să vină la organizaţia Prahova", a mai spus Frunzăverde.

Presa a relatat, recent, că Mona Muscă ar putea reveni în politică, lideri ai PDL exprimându-şi susţinerea faţă de aceasta şi faţă de o eventuală candidatură a sa pentru un mandat parlamentar. Mona Muscă a transmis, ulterior, că nu a declarat niciodată nimănui că s-ar întoarce în politică.

Muscă a demisionat din Parlament în 7 martie 2007, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins contestaţia la decizia CNSAS confor căreia a făcut poliţie politică.



Domnule Frunzăverde, cine? Cum nu înţelegeţi, cine va întrebat de vorbă? De ce aţi simţit brusc nevoia să vă exprimaţi liber şi neîngrădit pentru a îngrădi pe altul?

3 comentarii:

Anonim spunea...

O simpatizez pe Mona Musca, cred ca ar putea fi scuzata pentru o anume lipsa de curaj si astfel nu pronunt termenul ipocrizie, dar in politica poti emite oricand si despre orcine opinii de natura politica si ce a spus Frunzaverde pe care nu-l simpatizez cine stie ce este permis.
Adica a fi obiectiv in politica inseamna a nu tine cont de sentimentele personale, exact ca la politistii carora li se retrage dreptul de a ancheta daca sunt sau risca sa fie implicati personal in ancheta.

Bibliotecaru spunea...

Eu nu înţeleg de ce Sorin Frunzăverde simte nevoia să afirme părerea domniei sale. Ce relevanţă are această părere?

Anonim spunea...

Evident doreste sa imiedece revenirea Monei Musca din multe si posibile motive. Repet e un gest ppolitic nu e deloc plin de fair play dar este permis si acoperit faptic.
Nu putem nega ca Mona nu s-a ridicat la nivelul de obiectivare pe care-l pretind eu si care impune o unica masura atat pentru sufletelui meu cat si pentru al celuilalt...