miercuri, martie 05, 2008

O părere interesantă


Monica Macovei consideră incompatibilă calitatea de parlamentar cu cea de avocat!
Prezentă la Sinaia, la Seminarul 'Media şi Justiţia. În căutarea dialogului', manifestare organizată de Freedom House, Monica Macovei a declarat că nu e normal ca un avocat să fie în acelaşi timp şi membru al Parlamentului României, transmite corespondentul AMOS News.
Fostul ministru al Justiţiei în Guvernul Tăriceanu consideră că 'un avocat trebuie să aleagă între a servi strict interesul public şi a servi clienţi', făcând şi o referire directă la Sergiu Andon, actualul preşedinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, care este şi avocatul lui Dan Voiculescu, şeful său o­norific pe linie de partid. (Aurel Draghici)

2 comentarii:

Anonim spunea...

are dreptate si inainte de razboi, pe firmele avocatilor mari scria: fost deputat, fost senator dar cat esti pe aceasta functie, sa-i spunem chiar demnitate, ca ales corect este sa intrterupi activitatea de avocat care in esenta este sa fi de o parte de regula alaturi de o persoana fizica sau juridica pe cand parlamentarul nu poate fi decat alaturi de toata multimmea persoanelor fizice si de persoana juridica numita Romania.
Deci trebuie stopat comportamentul schizoid al Andonilor lacomi de banet si corupti pana in maduva.

Bibliotecaru spunea...

Sunt mulţi aceşti "lacomi de bănet", sunt majoritari. Greu de luptat împotriva lor. Tocmai şi-au mai "tras" nişte jeepane în timp ce bugetul guiţă de foame.