luni, martie 17, 2008

Oprescu independent?


De unde a venit acest zvon, eu am citit direct dezminţirea lui.
Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu a infirmat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, informaţiile conform cărora ar fi fost declanşată o campanie de strângere de semnături în favoarea candidaturii ca independent a lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.
"Nu se strâng niciun fel de semnături, nu are niciun fel de susţinere acest lucru", a spus Diaconescu, răspunzând unei întrebări privind eventuala strângere de semnături pentru candidatura lui Oprescu.
"Aşteptăm ca până la 6 aprilie să avem la nivel naţional finalizate procedurile interne", a mai spus Diaconescu.
Conform unor informaţii apărute în presă, senatorul social-democrat Sorin Oprescu ar putea candida la Primăria Capitalei ca independent, fiind declanşată o campanie de strângere de semnături pentru candidatura lui Oprescu.
Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că PSD are un candidat surpriză la Primăria Capitalei, în afară de el şi de Sorin Oprescu, care sunt în poziţia de posibili candidaţi. "Eu sunt în poziţia de posibil candidat, ca şi Sorin Oprescu. Dar organizaţia PSD Bucureşti mai are o poziţie surpriză", a precizat Vanghelie.
De asemenea, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că social-democraţii vor aştepta ca PDL să îşi desemneze mai întâi candidatul la Primăria Capitalei pentru a decide pe cine vor nominaliza drept contracandidat.
Prezent la conferinţa de presă susţinută de Geoană, Sorin Oprescu a spus că îşi păstrează declaraţiile date în urmă cu o săptămână, potrivit cărora este pregătit să candideze la Primăria Capitalei dacă partidul îl va desemna pentru această cursă electorală. Oprescu a spus că nu este într-o competiţie cu preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, pentru a fi desemnat de conducerea PSD drept candidat la Primăria Bucureştiului.

Niciun comentariu: