duminică, martie 16, 2008

Politica înainte de toate, după ea...


Înainte de toate este politica şi interesul, mai este însă ceva după politică. Codrin Ştefănescu nu este de foarte mult timp membru al Partidului Conservator. Până nu de mult timp era un şomer politic. Iată că astăzi atacă împreună cu PC-ul cel mai mare post politic la care poate râvni un conservator, primăria capitalei. Este evident că a participa din partea PC la campania pentru Capitală este din start un eşec. iată însă că domnul Ştefănescu nutreşte o speranţă, măcar pentru o vânzare de voturi în turul doi şi pentru un scor mai bun de 1% la consilieri.
Liderii PC şi-au lansat, duminică, în prezenţa a câtorva zeci de persoane, candidatul pentru Primăria Capitalei în persoana vicepreşedintelui Codrin Ştefănescu, au organizat un lanţ viu în jurul parcului Bordei şi au împărţit cutiuţe de bijuterii cu pământ din acest parc.
Conservatorii au organizat o acţiune de protest faţă de afacerea Parcului Bordei, criticându-l primarul Capitalei Adriean Videanu pentru faptul că a venit urgent de pe Costa de Azur şi a semnat schimbul de terenuri pentru omul de afaceri Costică Constanda, atribuindu-i acestuia în locul unei părţi din parcul Bordei, o parte din Satul Francez.
Candidatul PC a ţinut să-şi prezinte echipa, pentru funcţia de viceprimar fiind propus senatorul Marius Marinescu, iar consilieri au fost propuşi Irinel Popescu, Corneliu Ciontu, Liliana Mincă. "Nu o să facem înţelegeri cu nimeni şi vom lupta împotriva tuturor pentru că toţi au păcate", a spus Ştefănescu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

PC-ul se joaca de-a politica de cand au aparut. Probabil ca tot din joaca vor disparea la un moment dat.

Bibliotecaru spunea...

Cât timp există bani, cadânele vor dansa din buric la auzul mahmudelelor.