vineri, martie 21, 2008

Ţărăniştii prahoveni au un nou şef


Devenită de ceva vreme aproape invizibilă în peisajul politicii prahovene, filiala judeţeană a PNŢ-CD a făcut obiectul unei analize serioase la nivel central, care s-a lasat cu demiterea celei vechi, şi înlocuirea în bloc cu o alta, considerată reformatoare, transmite corespondentul AMOS News.
Noul lider al ţărăniştilor din Prahova este de ieri prof. univ. dr. Marius Oprea, de la Facultatea de Ştiinte a UPG Ploieşti, care i-a luat locul lui Daniel Puiu Neagu.
Prezent cu acest prilej la Ploieşti, prim vicepreşedintele Aurelian Pavelescu, mâna dreaptă a lui Marian Miluţ, a tunat şi fulgerat împotriva vechii conduceri, considerată 'una dintre cele mai slabe din ţară', având speranţa ca odată cu noua schimbare de la vârful organizaţiei judeţene se va produce şi atât de aşteptatul 'dezgheţ' ţărănist, începând cu apropiatele alegeri locale.
S-a reiterat şi ideea unei posibile colaborări pe plan local cu Florin Anghel, cel care a lansat recent un nou partid, PNDC, de fapt o 'aripă' desprinsă din partidul-mamă, PNŢ-CD. (Aurel Draghici)

Niciun comentariu: