miercuri, martie 12, 2008

Decizia de constituire a alianţei PNL-PNŢCD, luată în proporţie de 99%


Liderul ţărănist Marian Miluţ a declarat, miercuri, că decizia de constituire a unei alianţe PNL-PNŢCD este luată în proporţie de 99% şi că liberalii ar trebuie să nu uite că, în 1996, se găseau în aceeaşi situaţie electorală a PNŢCD de acum, de sub 2%.

"Reamintesc că în 1996 PNL nu avea nici măcar 2%, fiind vreo patru partide liberale. Dacă astăzi, şi eu spun că în proporţie de 99% aşa se va întâmpla, liberalii ne vor întoarce gestul, atunci va rămâne o chestiune istorică, pentru care PNŢCD va rămâne recunoscător", a declarat Marian Miluţ.

El a mai afirmat că PNŢCD nu va propune un candidat pentru postul de primar general al Capitalei şi că îl va susţine pe cel al liberalilor.

"Ar fi inutil să lansăm un candidat fără şanse", a spus Miluţ.

Dacă în turul al doilea al alegerilor pentru Primăria Generală a Municipiului Bucureşti vor intra candidaţii PDL şi PSD, Miluţ a mai arătat că, pe baza unei înţelegeri pe termen mai lung cu formaţiunea condusă de Mircea Geoană, l-ar prefera pe cel al social-democraţilor.

"Dacă va exista o înţelegere electorală, atunci va trebui să existe o înţelegere care să dureze până la alegerile prezidenţiale, nu doar pentru cele locale", a mai declarat Miluţ.

Niciun comentariu: