miercuri, martie 12, 2008

Direcţia Cercetări Penale din cadrul MIRA a fost desfiinţată, conform unui deputat UDMR


Deputatul UDMR Garda Dezso a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că, potrivit unor informaţii neoficiale pe care le deţine, Direcţia Cercetări Penale din cadrul MIRA a fost desfiinţată, el solicitând ministrului Cristian David să revină asupra deciziei de a desfiinţa această structură.

Deputatul UDMR a precizat că decizia de desfiinţare a structurilor care se ocupau de cercetările penale din cadrul MIRA a fost luată în cursul zilei de luni. El a arătat, totodată, că s-a decis restructurarea acestor structuri.

Garda Dezso a subliniat că declaraţia sa este una personală, care nu implică UDMR. Deputatul a precizat, de asemenea, că nu s-a consultat cu conducerea UDMR pentru a face această declaraţie.

El a arătat, totodată, că îi solicită ministrului Cristian David să revină asupra deciziei de desfiinţare a Direcţiei de Cercetări Penale din cadrul MIRA.

"Nu este cererea UDMR. Este cererea mea, care de 12 ani lupt împotriva corupţiei", a spus Garda Dezso.

El a arătat că este deputat de trei legislaturi, timp în care a luptat împotriva fenomenului infracţional manifestat îndeosebi la nivelul pădurilor din judeţul Harghita.

Niciun comentariu: