vineri, martie 21, 2008

Gheorghe Funar va candida la Primăria Cluj-Napoca


Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, va candida la Primăria Cluj-Napoca, la scrutinul din iunie, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor.

Vadim a afirmat că vestea rea pentru unguri este că secretarul general al PRM îl va "zdrobi" în alegeri pe Emil Boc şi va câştiga Primăria Cluj-Napoca.

"Pe Funar îl vor vota şi mulţi cetăţeni de etnie maghiară, care s-au săturat de afacerile şi de incompetenţa profitorilor de la UDMR, PSD, PNL, PDL", a spus Vadim Tudor.

Liderul PRM a apreciat, de asemenea, că "este timpul ca experimentul primarului navetist pe ruta Cluj-Bucureşti-Cluj, pe nume Emil Boc, să ia sfârşit".

Potrivit lui Vadim Tudor, Gheorghe Funar s-a oferit să candideze la Primăria municipiului Cluj-Napoca, într-o şedinţă la care au participat o parte dintre membrii Biroului Permanent al partidului şi în care secretarul general al partidului a susţinut că are şanse mari să câştige această funcţie.

Preşedintele PRM a spus că Funar a făcut, probabil, această apreciere şi pe baza unui calcul elementar că acea alianţă în afara naturii din anul 2004, acei oameni care s-au coalizat pentru a-l împiedica pe el să câştige şi un al patrulea mandat nu au cum să se mai alieze.

"Este puţin probabil că îşi vor da mâna PDL cu PSD şi cu UDMR", a apreciat preşedintele UDMR.

Vadim Tudor a arătat că Funar a făcut câte ceva în timpul mandatelor sale de primar: a terminat construcţii, a dat case la oameni, a ţinut de demnitatea românească şi a avut grijă de curăţenia Clujului.

"O să vedem, dar o să aveţi spectacol cu Funar acolo", a apreciat senatorul PRM, care a arătat că Funar va avea ce să vorbească despre "contraperformanţele" din timpul mandatului de patru ani al lui Emil Boc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ca imediat viitor membru PRM,salut initiativa d.lui Funar de a candida la primaria Cluj Napoca. Se cun osc si in Oltenia performantele acestuia din perioada in care a fost primar acolo.