marți, martie 04, 2008

Lupta anti-Anghel continuă


După ce majoritatea conservatorilor se exprima pentru Florin Anghel, iată că dizolvarea conducerii prahovene, "biciuirea" şi ameninţarea membrilor de partid pare să dea roade.
Filiala Prahova a PC, condusa interimar de catre deputatul de Neamt, Silvia Ciornei, a solicitat oficial atat Prefecturii cat si Secretariatului General al Consiliului Judetean, sa inceapa procedurile legale pentru invalidarea mandatului de consilier judetean al lui Florin Anghel si, pe cale de consecinta, eliberarea acestuia din functia de presedinte al institutiei.
Exclus din PC saptamana trecuta, Florin Anghel a ramas fara sustinere politica din partea partidului care l-a propulsat in fruntea administratiei publice prahovene in 2004, iar conform legii ar trebui sa piarda atat calitatea de consilier cat si cea de presedinde al CJ.
O decizie in acest sens se va lua insa doar la sfarsitul acestei luni, in cadrul viitoarei sedinte de consiliu judetean.
In replica, Florin Anghel, care a trecut pana in prezent pe la patru partide (PNT-CD, PUR, PNL si PC ) spune ca daca va fi suspendat din CJ se va adresa instantei de judecata, considerand masura ca neconstitutionala. (Aurel Draghici)

Un comentariu:

Anonim spunea...

baaa anghel asta e nebun iti rupe L.M. urile iti interzice sa bei sprit si ataca galustile care incearca sa i intre in logan