marți, martie 11, 2008

Monica Iacob-Ridzi


Europarlamentarul Monica Iacob-Ridzi îi solicită primului ministru, Călin Popescu Tăriceanu, să-l lase în recreaţie pe Cristian Adomniţie, transmite corespondentul AMOS News.

"Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Cristian Adomniţei, a înţeles din Planul Naţional pentru Educaţie că trebuie să plece în recreaţia mare, acceptând desemnarea sa pentru Primăria Iaşiului.

Cât timp s-a ocupat “cu normă întreagă” de minister, domnul Adomniţei a bulversat întregul sistem naţional de educaţie, la fel cum a bulversat steluţele de pe steagul Uniunii Europene.

Acum, domnia sa consideră pesemne că, beneficiind de un Plan Naţional pentru Educaţie, elaborat de alţii, ministerul se poate conduce şi cu “jumătate de normă”. Astfel, probabil ca dimineaţa domnul ministru îşi va bea cafeaua la Bucureşti, iar seara va lipi afişe electorale pe stâlpii Iaşiului.

Sensibilă la eforturile inumane ale domnului Adomniţei, Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat-Liberal consideră că domnul ministru merită o prelungită vacanţă din post ca să-şi vadă liniştit de campania electorală şi pentru a nu se obosi prea tare pe traseul Bucureşti-Iaşi şi retur.

De aceea, OTPD-L îi cere ministrului Educaţiei să plece definitiv “în recreaţie”, prezentându-şi demisia la Cancelaria Primului Ministru", a declarat Monica Iacob Ridzi. (Anamaria NEDELCOFF)

2 comentarii:

Anonim spunea...

nici-o paguba daca pleaca nulitatile din guvern.

pescarusul argintiu spunea...

Subscriu si eu la acest indemn de lasare la vatra a intens mediatizatului ministru din domeniul vitregit al Educatiei si Cercetarii.
Mare grija pe cine propuneti si apoi pe cine alegeti, stimati domni guvernanti, nu este corect sa ne jucam cu resursele copiilor nostri, de la primii ani de viata pana la cei care au depasit pragul maturitatii.
Crede oare cineva ca functia de Primar al Iasiului va fi manusa potrivita pentru turbionarul Adomnitei ?!