luni, martie 17, 2008

PSD organizează şedinţa BPN


Partidul Social Democrat organizează, luni, începând cu ora 10.00, şedinţa Biroului Permanent Naţional.
Liderii PSD se întrunesc cu scopul declarat al stabilirii ofertei electorale marca PSD pentru alegerile locale.
După şedinţă, liderii social democraţi vor face, probabil, cunoscute concluziile întâlnirii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

@Bibliotecaru sunt profund indignat,si suparat,si revoltat pentru asa zisa oferta a PSD,in comunitatea mea unde traiesc comuna s-a impartit in doua comune distincte,comuna nou infiintata a fost luata de asa zis membru consilier ,,PSD`` fals la doua zile a trecut la PNL pentru ca asa a fost tirgul, ai nostri de la PSD stiu ca este in partid si alt tirg ce a facut acesta traseist politic care a fost PSM, a fost PSD,si acum este PNL ,va face ca primarul PC din veche comuna sa treaca la PSD,daca se adevereste aceste lucruri si se fac,scuip in obraz pe Mihai Bar presedintele filialei Bihor al PSD in momentul cind anunta candidatura si face adunarea membrilor PSD din comuna si ce scandal frumos va iesi,si cit sunt eu membru de PSD , nu mai votez cu PSD-ul ci votez cu UDMR-ul,pentru ca s-au facut miscari de culise care nu sunt stiute de membri simpli PSD.Sunt multe nemultumiri in filiala Bihor ,dar cu aliatii ca si Ioan Mintas ,Horea Vuscan si alti membri de PSD nemultumiti vom schimba conducerea mafiota condusa de Mihai Bar ,Retegan Ioan,Ioan Chivari care a facut intelegere cu PNL.Sa asteptam sa vedem ce ne va aduce viitorul apropiat.Un anonim

Bibliotecaru spunea...

Vorbiţi de nişte oameni care îmi sunt necunoscuţi. Mi-a atras atenţia un amănunt, anume că sunteţi membru PSD. În acest moment am un răspuns clar pentru domnia voastră.
Dumneavoastră sunteţi în PSD, şefi locali sunt în PSD, şefi zonali în PSD, şefi "de la Bucureşti" în PSD, Mircea Geoană este membru PSD. Pe toţi membri PSD vă apropie politica, mai precis doctrina social-democrată. Faptul că un partid se preocupă de întreaga ţară este o gogoriţă menită să aducă voturi. Un partid nu poate să se ocupă de întreaga ţară, nu poate ocroti şi angajatul şi patronul, şi soldatul şi generalul, şi intelectualii şi mai puţin intelectualii, şi favorizaţii şi defavorizaţii. Orice partid dă mai mult dintr-o parte şi mai puţin în altă parte. Acesta este rostul unui partid. Pe cine anume ajută un partid este, sau ar trebui să fie, descris cu lux de amănunte în doctrina partidului. Teoretic, pe domnia voastră şi pe toţi ceilalţi membrii de partid, i-a atras în partid acelaşi ţel, acelaşi vis, aceleaşi probleme. Iată deci că cel de la vârf are acelaşi interes ca dumneavoastră. Şi acum urmează partea importantă. Aparent dumneavoastră sunteţi mai puţin important decât domnul Mircea Geoană, şeful partidului. De fapt lucrurile stau exact pe dos. Domnul Geoană este un personaj reprezentativ, executiv. Ceea ce trebuie să ducă Mircea Geoană la îndeplinire şi toţi cei aleşi în partid este hotărât de simpli membri. Dacă nu este aşa, domnia voastră v-aţi scăpat conducerea din mână. Dacă filiala Bihor, simpli membri sunt nemulţumiţi de cei care îi reprezintă, faceţi şedinţă şi îi schimbaţi. Dacă este vorba de cineva mai sus, vorbiţi şi cu celelalte filiale şi puneţi un om care vă reprezintă. Aud din ce în ce mai mulţi "simpli membri", nu numai de la PSD, partidele au aceleaşi probleme, indiferent de natura lor, că "şefii" nu-i mai bagă în seamă sau nu i-au băgat niciodată în seamă. Mai aud că nimeni nu are curajul să spună ceva, mai aud că nimeni nu crede că poate schimba ceva dinspre filială înspre vârf.
Mesajul meu este următorul, "simplul membru" trebuie să fie "jupânul" în partid. Încetaţi să mai plecaţi capul, bateţi cu pumnul în masă. Sunt foarte mulţi oameni de treabă la vârful partidelor, descoperiţii şi promovaţii, puterea este la talpa ţării şi nu la capul ei. Uriaşul cu picioare de lut nu poate să trăiască prea mult. Aveţi forţă dar nu vă simţiţi puterea. Strângeţi pumnul ca să simţiţi forţa, strângeţi mâna celui de alături de domnia voastră, să simţiţi şi forţa mulţimii. Puteţi învinge dacă sunteţi uniţi. Dacă sunteţi simpli membri, nu aveţi nimic de pierdut, ce puteţi risca, să vă dea afară, să vă ia lanţul de la bicicletă? Mare chestie... ar însemna că vă face un bine. Riscaţi, prindeţi curaj, strigaţi şi veţi fi auzit, răsturnaţi pe cei care nu vă transmit mai departe mesajele. Acestea sunt mecanismele democraţiei. Pe umerii domniei voastre stă viitorul ţării.