duminică, martie 23, 2008

Seminarul „Recovery – Best practices”


În perioada 19 – 20 martie 2008, Departamentul pentru Lupta Antifraudă – DLAF a organizat la Bucureşti seminarul cu tema „Recovery – Best practices”.
Evenimentul a fost organizat în cooperare cu reprezentanţii Programului SIGMA (Support for Improvement in Governance and Management) al Comisiei Europene şi Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD), la Bucureşti.

Seminarul face parte din Programul de Training în domeniul luptei antifraudă elaborat de către pentru anul 2008, şi se adresează specialiştilor cu atribuţii în recuperarea prejudiciilor cauzate fondurilor comunitare din instituţiile naţionale implicate în lupta împotriva neregulilor sau fraudelor ce afectează bugetul UE.

La seminar au participat reprezentanţi din cadrul Autorităţilor de Management, Agenţiilor de Implementare, Autorităţii de Certificare şi Plată, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi Departamentului pentru Lupta Antifraudă – DLAF.

2 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani!!!Si tot binele din lume!Roxana

Anonim spunea...

Cui prodest ? Lia